上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
132  123.7k

引用:
原帖由 dehum 於 2007-4-20 09:19 PM 發表
初步估計方嘉柏,大舉搏殺:好聲氣、星運才子、時分秒、御名燈、馬友寶,最有機會贏睇落得兩隻像樣,御名燈、馬友寶,睇埋賠率再作打算!
教主,時分秒今次吾玩住:025:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-22 01:41 PM 發表

過關:034:
呢場睇馬 第 4 場 1 + 2  睇吓 大摩點先:096:
但係隻[驊中龍]好靚喎:025: 我全日只等第八埸,其他吾賭.

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-22 12:10 PM 發表

我又偷睇到人地d好野:131: :096:
必殺操練終於出來。
靜靜的過了半季,最近兩個月方有起色。
空羣出擊,邊隻操練最Fit?
用操綀必殺技貼阿摩一直都是最準,且看今天是否收成日。
隻質新必留意
新 ...
蔡約翰第八埸同第十一埸嘅馬有三甲.:041:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-22 01:46 PM 發表

又係 楊x棠 :046: 佢專壞我大事:046: :025:
今日破釜沈舟:096:  
第四埸冇買,不過心諗隻[驊中龍]有三甲,[鋼寶]半冷.

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-22 01:46 PM 發表

又係 楊x棠 :046: 佢專壞我大事:046: :025:
今日破釜沈舟:096:  
第七埸隻[全德勝]都係[位置]之選,吾諗[馬]住,免得[心思思]去[家計會].:096:

點解[教主]吾[開聲]?吾通[靜靜雞,偷隻雞]?:096:

[教主]![危險]去食嘢先,一陣返嚟再[踩埸]:041:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-4-22 04:28 PM 發表

尾場【再領風騷】放係前便跑,等你地追唔追到!:098:
尾埸有[改動]呀教主.

大咬十一埸10號馬[大富之星][位置].只賭呢隻.:122:

隻[零用錢]最多做[腳]:041:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-4-22 05:12 PM 發表

戴勝哥唔好攪我,要隻【搏得威】好過!
前次[勝哥]尾埸隻[4仔]跑第一,位置有[4十幾文],勝哥請我食[雞],呢次[大富之星]:122: 應該有三甲,只求[位置],[澳洲幫萬歲]:071:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2007-4-22 05:23 PM 發表

前次勝哥]尾埸隻跑第一,位置有,勝哥請我食,呢次大富之星]:122: 應該有三甲,只求,澳洲幫萬歲]:071:  
第四:029: 今日贏吾到[馬錢],下次再揾[教主]吹[馬水]:041:

以後吾去澳洲,:046: 只去[日本],探[4妹]:122:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆