上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
962  123.7k

引用:
原帖由 dehum 於 2007-1-6 09:12 PM 發表
283.爆炸
282.創惑
282.人緣好馬
281.俊歡騰
273.時尚風采
273.勇善勝......................下場即勝
272.冠軍廊
270.連華生輝
269.錢順來
268.凱風
267.叫關領
266.紅運精英
265.南華精英
262.萬勝輋........................死咗冇得搵錢
262.妙妙星
261.幸運小子 ...

14/01/2007 , 星期日 , 沙田

273.勇善勝...上次輸在信心不足全程外叠,入直路反應佳,今次排外檔早段唔好咁老襯,今次馬膽wp之選
259.駕馭狀態番緊嚟,唔想露光冇賠率,今次冷p
258.輕易取勝狀態番緊嚟,輸路程短,換牌仔搏你唔信,又係冷p

三隻馬睇下幫唔幫到我搵到食

http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=3211202

引用:
原帖由 dehum 於 2007-1-12 11:01 PM 發表
273.勇善勝...上次輸在信心不足全程外叠,入直路反應佳,今次排外檔早段唔好咁老襯,今次馬膽wp之選
259.駕馭狀態番緊嚟,唔想露光冇賠率,今次冷p
258.輕易取勝狀態番緊嚟,輸路程短,換牌仔搏你唔信,又係冷 ...
唔錯嘛.......俾啲反應呀.....香港人:046:

引用:
原帖由 百事威 於 2007-1-14 05:02 PM 發表
支持下先~其實分析得唔錯~以後我會多D入黎同你研究研究:036:
不過好配服你,邊有咁多時間場場分析,我都係抽幾場唸:097:

第10場 元朗讓賽 , 17:45 , 第2班, 草地, "C" , 1800米 , 好至快

5.活力金剛睇下有冇決心係呢場做野腳拖2.9.14冷T腳12

引用:
原帖由 dehum 於 2007-1-14 05:44 PM 發表
5.活力金剛睇下有冇決心係呢場做野腳拖2.9.14冷T腳12
場次
名次
日期
馬場/跑道/
賽道
途程
場地
狀況
賽事
班次
檔位
評分
練馬師
騎師
頭馬
距離
獨贏
賠率
實際
負磅
完成
時間
賽日
體重
配備
賽事重播
田草地"C+3"
好至快
第2班
蘇保羅
柏寶
3-1/2 21.0123
1.48.20
B
[td]  [td]56k [td]  [td] [td]  [td]寬頻

留意活力金剛上次點跑,唔好講咁多,明咪掂攞。

上次入直路都冇認真騎過,一便都冇開過,買唔到工程塑料 ,個人認為係長途馬,今次嫌短

引用:
原帖由 百事威 於 2007-1-15 02:27 PM 發表

呢隻我冇認真睇過~揀佢只係因為蘇大師搏開~你下次揀馬如果有比埋揀選原因同大家一齊討論應該會多好多回應~

咁當然我都好歡迎你去我tp度一齊傾~好多時賽績真係會睇漏架:097:
下次一定會,唔駛自彈自唱:028:

下次交流下,輸咗唔好瓜瓜叫就得,完全免費不收入場費:097:

引用:
原帖由 cth0116 於 2007-1-16 01:23 AM 發表
hi dehum兄
is me cth0116
race 10 thanks
i win $1760 :071:
5*2,9,14 Q,PQ$200
but yestday  i lose $2240:043: :043: :043:
賭錢唔係中緊,執番少少已經好好彩:036:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆