上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
102  123.7k

引用:
原帖由 himlees 於 2007-3-25 10:38 PM 發表

我買個d,我尋日已post過 (lost o麗)
我地同樣要過家庭樂,尋晚半夜已買定所有自己target馬,唯一慶幸睇左危險兄先執翻身彩,
係喎,你都好似都有中播:096:
:025: 少少姐!同你比,冇得比,你羸親都十皮ハ皮,你先係好嘢{馬評天地最強者!巴斯}我一定{唱}你:071:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-3-25 10:47 PM 發表

我個男仔有用唔完体力,你既辦法唔掂!:025:
:071: 我同個女講老豆羸錢同你去買嘢玩,佢就唔會攪我,自己睇電視!想當年我老豆都係咁:096: 一齊睇鏢叔!

引用:
原帖由 dehum 於 2007-3-25 10:49 PM 發表

唔知係咁吹!會唔會扣分嫁?減十分八分肉赤死呀!:096:
:025: 又唔係吹水,真係嗎!

引用:
原帖由 himlees 於 2007-3-25 10:55 PM 發表

豬皮定牛皮(下次都係收埋D飛),你收埋姐,可能你仲堅,強中自有強中首
首者, 橫眉冷看干夫指,職業賭徒,少爺 ,彩虹,雪羔VICKY ,仲有好多藏龍臥虎

我呢D只係屎蟲:071:
:025: 唔係收埋!我唔識打咁多字呀!

引用:
原帖由 dehum 於 2007-3-25 10:58 PM 發表

我唔講賭贏會買野俾佢,佢要買既野同事頭婆聲就有,唔需要贏先有,一粒大晒!:025:
:025: 我都係一個,機夲上佢要我就買:032:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-3-25 11:01 PM 發表

係比賽區作1000000分,立刻扣分,唔准騙人!:096:
:071: 作到咁大!

:025: 小弟選馬有一個方法!請教主比D意見!上場减兩至五分馬全步唔買!除泥地,五班,季初!

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-3-25 11:09 PM 發表

我都好想知~~~ :023:
我今季先開始玩馬仔,....好多野晤識....多d睇往細佬:027:
:025: 初學者呀!教你一個方法留番下季用!三歲PPG初出弟一場如果跑千四,即克能上名同贏就記住佢,長買!

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-3-25 11:18 PM 發表

哈哈...今季最佳例子--"永旺財"...:071:
:025: 再度豪情,,初出跑千四第二!依隻都係好嘢!可借個馬房就:032:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-3-25 11:22 PM 發表

不過好多練馬師都報跑1000,觀察隻馬有幾多料!
:025: 冇錯!星運主帥就係依D馬啦,初出一干跑第二!增程千四再上名!三歲馬增程四百可以上名!勁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆