上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
102  123.7k

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-3-25 11:30 PM 發表

姚笨輝:096: :096: 買馬佢就得........練馬就.....唉:032:  
:025: 條友練馬都算不過不失,不過做馬做到離晒罩!以前我做飲食業,條友比料叫你幫佢買五皮,中就佢,輸就你:046: 你可以跟佢買番多少,你地明啦!

:071: 個女要訓、、、、閃!拜拜!

引用:
原帖由 dehum 於 2007-3-25 11:41 PM 發表

如果做到馬贏錢,唔駛踎到今時今日,好似亞巫咁,你估佢好有呀!:096:
:025: 馬主知道一定拉馬走,所以依家攪成咁!

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-3-25 11:46 PM 發表

哈哈...你地以為我真係讚條友仔呀???擺明就係想踩死佢啦...:046:

當年我睇好既"牛精福星"俾佢攪到我眼都突埋...仲有隻"靚蝦王"都可以玩到1400米全程坐足1400米box係一班尾跑第4洵 ...
:025: 依隻馬〔牛精福星〕初頭都好〔惡教〕,初頭轉去告東尼馬房時,有次出賽行行下沙圈〔訓起地下到〕要退出:096: 超攪笑:071: 點解會記得,因為我次都有買:032: :096: 告東尼用唔小心機教佢架:092: 朝朝早用支〔藤條〕教:071: 〔棒下出孝兒〕

:025: 〔橫眉〕向教主大人請安!:071:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-3-30 12:14 AM 發表

你係度可以拿禮貌大使,我都要瞓啦!
:025: 教主,,,拜拜!

引用:
原帖由 vickysoo 於 2007-3-30 12:13 AM 發表

嘩!:030:
你講得咁揚
實熱:030:
我真係要三思下至得:122:
:025: 星期六至跑,慢慢嚟:071:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-3-30 12:19 AM 發表

你估我能力真係咁大呀!就係你咁唸,就好似好多報紙佬咁咪收埋食羅,以為會分薄!:096:

everything to share  right?:071:
:025: 有景火燒都唔會熱,同場有好多實力馬!

引用:
原帖由 dehum 於 2007-3-30 12:25 AM 發表

隻馬應該有8-15倍,如超過20倍真係唔知多謝邊個?:096:
:071: 有20倍,我多謝你!:071:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-3-30 12:33 AM 發表
講真下次見到好野唔好分析咁多!真係揚左少少,下次收埋去,打馬名.....唔係打號碼或暗號....或pm:096:
:025: 教主可以放心,依到冇人睇到:096: 得我地四條友睇架:096: :071: :122:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆