上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
64  123.7k

引用:
原帖由 dehum 於 2007-6-16 07:28 PM 發表

尾場多快樂點睇!大樹好遮蔭,蔡若翰要贏馬,真係可以出神入化!:025:
度完,呢場真係幾多老虎,一於信你加埋呢隻同你上次個粒種子:036:

引用:
原帖由 karlton 於 2007-6-17 02:37 AM 發表

二哥好! 我覺得呢場8,12兩隻水準高D
一睇排位,呢2隻當然係最好,其實我想搵第2隻[駕高],望入Q會好分D,
除左教主7同11之外,最似樣既仲有隻5:131: 上次黏地負19幾個馬位,
嚇你今次唔買佢(雖然騎師話場地不合),如好快地既話,記得>埋呀:071:
機會難逢:098:

引用:
原帖由 amyhk 於 2007-6-18 03:04 PM 發表
:098: dehum:

don't worry, I believe you, 希望您中.

see you  win in coming 星期三:098: :098: :098:
咁快又想跑馬:071: ,你尋日都應該食餐好既,唔會咁快駛o麗:096:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-7-3 11:48 PM 發表

下季?你諗到咩咩都有可能,最緊要引證再實行!:071:

附件

引用:
原帖由 karlton 於 2007-7-4 11:50 AM 發表
多謝一哥數據表,:096: 我又偷咗!
我都係呀,多謝一哥:036:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-7-9 11:59 PM 發表
換左個新裝出來曬吓先!:096:
教主用金句做BANNER,有意思:036: ,好閃爍呀:036:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-7-11 08:13 PM 發表

個頭像掂唔掂呀?:096:
個頭像不騮都咁掂架啦,再加埋個gif當然正好多啦:071:

引用:
原帖由 橫眉冷看干夫指 於 2007-7-19 04:21 AM 發表

:071: 掂..........................:098: :096:
西門吹雪,陸小鳳?:071:

引用:
原帖由 naturalism 於 2007-9-9 10:44 PM 發表

見你地早前和雙面人激烈討論,也沒出粗口,都有些奇怪。
無雖動刀動槍呀,如我們出粗口,此人定必是這裡最不受歡型既人物:025:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-9-9 11:03 PM 發表

我點解會留係度?:025: 就係呢個原因,無話必中、輸打贏要,兄弟拿出心水分亨:131: ,我只係想學打字寫吓文章,過吓馬評家癮,寫幾次冇俾人少,膽粗粗繼續寫,同幾個癲王一齊過吓癮,但係我地四個真係好堅,竟 ...
一開鑼就攪到咁,確係有D而那個:044:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆