上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
962  123.7k

引用:
原帖由 馬仔05 於 2007-1-16 11:33 PM 發表
加州巔峰
磅輕利放,但我估計拒放唔到.
217場次武豐都放唔到,都唔信牌仔掂,p士當贏:122:

引用:
原帖由 barcoma 於 2007-1-17 06:57 AM 發表
我試下講我的分析,
有聲氣檔位好, 騎師好, 谷草1800 B OK, 今次操練比上次積極, 評分76分是新高, 有飛!
馬友寶 , 檔位 OK, 谷草1800 少跑, 但估計 OK, 上次 谷草 1650 C 1檔 120磅受讓3磅贏
          有聲 ...
多謝分享心得,就要跑完睇下你既分析對唔對:036:

引用:
原帖由 cth0116 於 2007-1-17 01:33 AM 發表
why?
我都要學新知識,舊果套唔係一定掂,要配合好多嘢
馬房動態出賽日有冇出擊意途,騎師手風,臨場賠率變化,有冇古怪飛,場地、數據好多好多:028: :028: :029:

引用:
原帖由 cth0116 於 2007-1-17 07:09 PM 發表
hi dehum
i come back :122:
你好:036: 今日賭第七場:046:

第七場暫時堅持揀8.跑得快因葉廄有手影,仲要睇阿賀同阿方有冇料到。
場地你睇落內檔好似佔優,好過我睇好似外欄泥頭少過內欄。

引用:
原帖由 cth0116 於 2007-1-17 07:22 PM 發表
yes sir:131:
唔好咁講我都要去學野,我打字慢,不如去百事威倒吹吓水,唔駛咁悶:097:

古怪孖寶飛,新勝威射落隻11.新勝利蝕水達四成

引用:
原帖由 cth0116 於 2007-1-17 07:29 PM 發表
dehum兄
馬房有動靜,對不對?:034:
對,不過之後葉廄睇下仲有冇馬入位置先:046:

隻1.一降落四班就有飛,咁熱等多場先啦。
初出10.有飛,唔係你買咗?,咁我都跟啲先。

引用:
原帖由 cth0116 於 2007-1-17 07:38 PM 發表
個人心水
race 2
1,11PQ$300
真係唔駛咁急:028: :046:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆