上一頁下一頁
發新話題

[英格蘭] [大阪飛腳]同[伯明翰]--[危險]

收藏  |  訂閱
82  3.2k

危險兄成日會玩走地,所以不用驚,我就不會咁夜起身睇波同玩啦,所以冇計,但係昨晚唔知點解剛剛好我半場冇啦啦起左身去廁所,望幾點,剛剛好4點40分,半場呀,跟著打電話去問賽果1:1:030: 咁樣就跟著買左個半場入球大,有成2.15倍好好分,咁樣就得左啦:096:

有d野真係睇極都好唔明,明明見佢買左伯明翰win,場波打完之後又打張飛出離話自己中左和.:028: ??????????

好在臨開波前十五分鐘補一條盧頓勝(+1),唔係就會跟埋班賭仔一齊輸到渣都冇:071: ~

前三場都叫正路, 第四場上盤真係

ooappleoosm
超人

UID 1329698
精華 0
積分 1439
帖子 2447
現金 50 U幣
威望 0
存款 4065 U幣
閱讀權限 40
註冊 2006-6-28
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 kusen 於 2006-12-30 05:50 AM 發表
2比2  :096: :096:

吾好[笑]住先.:096: :096: [tr][/tr]
821930-DEC-2006
04:45
主客和星期五 4 伯明翰 (主) 對 盧頓 (客)
和 @ 2.65 $1000

$1000.00
- 完 -

[小賭怡情養(勝),大賭創業興家] .
有我[危險],包冇[風險].

引用:
原帖由 fung2128 於 2006-12-30 03:21 PM 發表
有d野真係睇極都好唔明,明明見佢買左伯明翰win,場波打完之後又打張飛出離話自己中左和.:028: ??????????
你見佢可以將個日子又放大又改成紅色, 同樣地買左主都一樣可以改做買和, 買$10 都一樣可以改成買 $1000........

明明最右應該係顯示 $1,000.00  俾人識穿左(出埋圖證明)仲死口話自己個記錄係 $1000.00......又話自己平時都係咁買, 你以前果d全部都係口嗡, 有何證明??? 點知一出投注記錄就俾人踢爆係假的.....

擺到明係自製的投注記錄, 即係假飛, 可須勞氣

果頭話要踢爆 黑白老千, 呢頭自己出假飛, 是否 騙子 喊捉 老千...

版主見字應考慮嚴禁有人出呢d自製投注紀錄, 出者即BAN, 要出就出圖, 唔識電腦唔識英文呢d唔係藉口, 頭像圖你又識整.......

(我只係踢爆有人出假投注記錄, 唔係想搞事, 完全對事不對人)

:096:
引用:
原帖由 iy_wong 於 2006-12-30 07:41 PM 發表
ooappleoosm
超人

UID 1329698
精華 0
積分 1439
帖子 2447
現金 50 U幣
威望 0
存款 ...
紅色[字]係因為我將啲字變[色]時,[間]埋[格黎]果行,所以啲[數字]先變色,我[危險]跟本就吾會理人點[講],[危險]以前做[送貨]果陣,啲[錢]用[油紙]包[住],一[支]嘢仲重過我過人,要用[大接]落貨,買果3至4千銀波,係[乜]錢,我[大意]啲,[日頭]响[檔口][跣]都吾止呢個[數]啦,[小朋友]:096: 兄弟,我知道您係[乜水],返去[瑞士]滑[雪],响[雪]果度自弹自唱[呃]網友,出POST扮[可憐],[博同情],得閒又[洗]横手去[鬧女士],兄弟,點解吾諗下當初果位[女士]咁[盡心盡力]咁為[雪地],𠲖家呢果度[日日]鬧人?[危險]就算畀[有心人][咭]IP又如何?我一樣知道發生咩[事],做人吾好玩[過分],條友成日話冇[受害人],所以冇[呃]人.大家[心照]啦,再玩嘢我又[爆]多啲,[吹咩],我行得正企得正,任[雪]講.:096:

危險哥.....新年進步!
今晚仲有咩心水先?

引用:
原帖由 iy_wong 於 2006-12-30 07:41 PM 發表
ooappleoosm
超人

UID 1329698
精華 0
積分 1439
帖子 2447
現金 50 U幣
威望 0
存款 4065 ...
兄弟,吾好話我[得罪]丫![投注記錄]係冇一[撇]㗎!返去[雪地]睇一睇啦!要[睇]清楚[黑]同[白]呀!:096: :096:

:096:
引用:
原帖由 屯門泰國仔 於 2006-12-30 08:17 PM 發表
危險哥.....新年進步!
今晚仲有咩心水先?
佢要斯肯索普勝同半場車仔勝呀~:071:

引用:
ooappleoosm
超人

UID 1329698
精華 0
積分 1439
帖子 2447
現金 50 U幣
威望 0
存款 4065 ...
iy_wong兄,係吾係好[後悔]介紹[危險]入[雪地]呀?
我吾理果邊[版主]有[幾呃],我一樣[爆料],如果自己無做過,又[洗]乜日日講自己吾係[黑白猫],最緊要係冇無[呃]過[錢]?點解咁多人出嚟[小]?啲[信徒]又出[嚟]?:096: :096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆