上一頁下一頁
發新話題

[英格蘭] [大阪飛腳]同[伯明翰]--[危險]

收藏  |  訂閱
82  3.2k

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2006-12-30 08:15 PM 發表
:096:
紅色係因為我將啲字變時,埋果行,所以啲先變色,我跟本就吾會理人點,以前做果陣,啲用包,一嘢仲重過我過人,要用落貨,買果3至4千銀波,係錢,我啲,响都吾止呢個啦,:096: 兄弟,我知道您係,返去滑,响果度自 ...
我而家係平心靜氣同你去討論........

我話你出假投注記錄, 你想證明我係錯, 係屈你, 你出番圖俾大家睇下, 咁我即時要收聲, 道歉, 仲要俾你呢度d兄弟"小", 你又何須講咁多其他嘢, 莫非你想轉移大家視線.......

我完全唔知你講緊甚麼, 你講古仔咁叻, 可能你又係在講古仔.........我行不改名, 坐不改姓, 在香港討論區 (無論係 U 字頭好, D 字頭好) 都係得一個戶口, 從不分身, 我亦只於以上討論區註冊, 唔好屈得就屈, 我呢d就叫行得正, 企得正, 怕你爆我甚麼:097: :097: !!! 要爆(作), 即管爆(作)!!!

但你出假飛呢個就係事實, 你有本事就出張圖俾全世界睇, 如果將圖(不經修改)真係顯示你買左 $1000.00 即場 伯明翰 和, 我即時出post向你道歉, 以後在 UWANTS"足球投注" 消失.

你話唔識出圖, 我等陣就開個post教你出圖!!!

支持危險兄!!
d小人咪鬼理啦 盞自己勞氣:096:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2006-12-30 08:20 PM 發表

兄弟,吾好話我丫!係冇一㗎!返去睇一睇啦!要清楚同呀!:096: :096:
真係唔知你講緊甚麼, 如果你係講第2度, 唔該你 PM 條 LINK 俾我!!

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2006-12-30 08:30 PM 發表

iy_wong兄,係吾係好介紹入呀?
我吾理果邊有,我一樣,如果自己無做過,又乜日日講自己吾係,最緊要係冇無過?點解咁多人出嚟?啲又出?:096: :096:  
邊度係雪地??? 我幾時介紹你過去, 有無證據??

你唔係當我又係黑白個分身吓話????

唔好轉移視線啦!!!

係你當日懶正義, 但呢排又日日出假投注記錄, 我先睇唔過眼!!

引用:
原帖由 alexwoohongkong 於 2006-12-30 08:47 PM 發表
支持危險兄!!
d小人咪鬼理啦 盞自己勞氣:096:
我都支持 [危險] 要爆多d料, 但就唔支持佢日日出假投注記錄, 記住, 我係對事不對人!!! 做人要有d分析能力, 唔好盲目!!!
佢當日都踢爆 黑白, 照你咁講, 佢都係.....

引用:
原帖由 iy_wong 於 2006-12-30 09:02 PM 發表

我都支持  要爆多d料, 但就唔支持佢日日出假投注記錄, 記住, 我係對事不對人!!! 做人要有d分析能力, 唔好盲目!!!
好!!

引用:
原帖由 iy_wong 於 2006-12-30 09:02 PM 發表

我都支持  要爆多d料, 但就唔支持佢日日出假投注記錄, 記住, 我係對事不對人!!! 做人要有d分析能力, 唔好盲目!!!
哈:096: 兄弟,如果畀你一[講],我就[改變]自己,我就吾係[危險]啦!兄弟點知道[危險]吾識[上傳]㗎!吾通兄弟日日咁留意我?真係多謝先,你[教]我?返去[雪]地[諗]吓盤生意啦!冇人要你[信],如個你[信]真飛,就吾該教我點樣[成立]一個[危險死膽會],等我揾番多少過年都好丫,有無大[計]呀?:096: :096: :096:

引用:

呢度個個網友都有[分析]能力,呢幾個月有好多網友日日都有睇我啲[料],係[真]係[假]各人[心裡有數],最少[危險]能夠做到不望[回報],兄弟,我問番你?做[假]對我有何[益處]?
講[錢],[危險]吾係好[多],不過一定夠[生活].:041:
講[情],[危險]乜[情]都試過,係未試過同[男人].......:096: :096:

咁樣!兄弟話我玩[假],係[求乜]先?:096: :096: :096: 吾通[求籤]:096: :096: :096: 話之你點講,自有[公論].

仲有呀![危險]吾係扮[正義],係跟本吾[正義],至少我鐘意[呃女]:096: :096: :096: :096:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2006-12-30 09:47 PM 發表

[quote]哈:096: 兄弟,如果畀你一[講],我就[改變]自己,我就吾係[危險]啦!兄弟點知道[危險]吾識[上傳]㗎!吾通兄弟日日咁留意我?真係多謝先,你[教]我?返去[雪]地[諗]吓盤生意啦!冇人要你[信],如個你[信]真飛,就吾該教我點樣[成立]一個[危險死膽會],等我揾番多少過年都好丫,有無大[計]呀?:096: :096: :096:

改變唔到你以後唔出假投注記錄都唔緊要, 最緊要其他人知道你d投注記錄全部都係假!!! :046:

我都話左支持你爆料, 因為我都好鍾意爆料, 咁我就緊係特別留意你啦!!! :071: :071:

我根本就唔信, 講真你俾d波, 唔熱唔俾, 之前果d唔好講, 尋日一場1.4大板飛腳, 1.78半場英冠伯明翰贏(第1位 對 第19位), 今日 1.6 斯肯索普 (英甲2 對 22), 1.42 車仔半場贏, 真係要引述番一位曾經回覆過你o既樓主的一句說話, "呢d波, 唔識波嘅都識買啦"....你咁講即係你認你d投注記錄係假架啦!!

[危險死膽會] 我就真係唔識教你成立, 我最多只可以教你好似其他樓主咁, 成立一個 [危險基金], 100萬甚至1000萬本錢, 到時你鍾意吹買幾大就買幾大!! 再唔係好似以前咁, 齋話買左幾多千文(蚊)就算, 無謂係都要整個假投注記錄出嚟俾人踢爆!!! 今日有我踢爆你, 聽日一樣會有第2個踢爆你......

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2006-12-30 10:12 PM 發表

呢度個個網友都有[分析]能力,呢幾個月有好多網友日日都有睇我啲[料],係[真]係[假]各人[心裡有數],最少[危險]能夠做到不望[回報],兄弟,我問番你?做[假]對我有何[益處]?
講[錢],[危險]吾係好[多],不過一定夠[生活].:041:
講[情],[危險]乜[情]都試過,係未試過同[男人].......
:096: :096:

咁樣!兄弟話我玩[假],係[求乜]先?:096: :096: :096: 吾通[求籤]:096: :096: :096: 話之你點講,自有[公論].

仲有呀![危險]吾係扮[正義],係跟本吾[正義],至少我鐘意[呃女]:096: :096: :096: :096:

講真我都真係好佩服你咁有心機每日去爆料, 係真好, 係假都好, 呢一點心意係值得尊重!!! 你問我做假對你有何[益處], 呢點真係要問番你自己先知.........我估.....你係想威, 想認叻, 如果你話買$10, 我諗無人會睇你的帖......... 有一件事可以證明我o既推斷, 就係尋日大板飛腳一完場, 你就o係 D字頭 果邊, 有意無意咁"推"番你果帖上去, 點解要推帖, 無非都係想其他人睇到自己買中, 想認叻..........

o係網絡世界, 鍾意點吹都得.....

你係求乜, 上面講哂啦, 咁我係求乜, 講左啦, 睇唔過眼你 賊(做假投注記錄)喊捉賊(收錢賣料)........好一句自有[公論], [公論] 就係你d投注記錄全部都係假(買$10的除外)!!!
因為你回咁多帖都唔肯整張圖出嚟!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆