上一頁下一頁
發新話題

[英格蘭] [大阪飛腳]同[伯明翰]--[危險]

收藏  |  訂閱
82  3.2k

引用:
原帖由 iy_wong 於 2006-12-30 11:16 PM 發表

講真我都真係好佩服你咁有心機每日去爆料, 係真好, 係假都好, 呢一點心意係值得尊重!!! 你問我做假對你有何, 呢點真係要問番你自己先知.........我估.....你係想威, 想認叻, 如果你話買$10, 我諗無人會睇 ...
兄弟打咁多[字]嚟問我[危險],咁[關心]我,係吾係我....:096: :096: 你知我吾識[上傳圖片]就嚟教我?
仲講話出POST教我?你點知我冇學呀?我學倒玩爆[電腦]添!:096: :096: 自己嘅[水平]去到[邊,我自己知,如果我[識],都未到你[教]我啦!你咪講[假]囉,我繼續照[出],我話你知丫,想威,想認叻,都吾係我呢啲年記去做丫!:096: :096: 顧掂自己果盤[雪路生意]先啦,我[爆]得[黑白猫]就遇佐畀人[攪],自己又吾肉痛,:096: :096:
我如果學識[上傳圖片]一樣會畀有心人[話假],我[危險]做人吾會任人擺佈,兄弟你入嚟U咁耐,目的係乜,發過[乜貼],想[攪乜],大家心照,[危險]採你都[傻],POST繼續[出].:096: :096: :096: :096:

支持危險兄!:036:

睇完危險出post, 信心都大d

引用:
原帖由 cocu6226 於 2006-12-31 12:18 AM 發表
支持危險兄!:036:
多謝支持先,呢期啲[護法]好難[招呼],吾出[投注記錄]又話用把口靠[吹],出佐[記錄]又話[假],如果學埋[上傳圖片],又話[假],咁我咪叫[網友]去我度[睇住]我落注,條友諗吾出[理由],又話我鐘意[威],咁佢都講得[出],真係[堅]過我,自己吾係24小時在線,條友鐘意得閒入吓[嚟],[危險]都阻止吾倒,只有吾畀[後欄]佢....:096: :096: [危險]一定吾會[中招]:096: :096:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2006-12-31 12:12 AM 發表

兄弟打咁多[字]嚟問我[危險],咁[關心]我,係吾係我....:096: :096: 你知我吾識[上傳圖片]就嚟教我?
仲講話出POST教我?你點知我冇學呀?我學倒玩爆[電腦]添!:096: :096: 自己嘅[水平]去到[邊,我自己知,如果我[識],都未到你[教]我啦!你咪講[假]囉,我繼續照[出],我話你知丫,想威,想認叻,都吾係我呢啲年記去做丫!:096: :096: 顧掂自己果盤[雪路生意]先啦,我[爆]得[黑白猫]就遇佐畀人[攪],自己又吾肉痛,:096: :096:

我如果學識[上傳圖片]一樣會畀有心人[話假],我[危險]做人吾會任人擺佈,兄弟你入嚟U咁耐,目的係乜,發過[乜貼],想[攪乜],大家心照,[危險]採你都[傻],POST繼續[出].:096: :096: :096: :096:
你一o係 D字頭 果邊出假投注記錄, 阿叻即刻出嚟話有問題, 仲出埋圖證明, 只係你堅持馬會出乜你就吸乜, 係你自己話唔識上傳圖片, 又話自己係電腦白痴, 連放大d字都要其他兄弟教......又話自己用緊老番XP.....
人地阿叻教埋你點貼圖, 列哂所有步驟, 你又話英文唔掂, 問人有無中文網站.....又話試過果個英文網, 有一日[攪]佐超過10個鐘,結果部電腦[香]埋,要去[深水涉]整機.........

而家你又話可以玩爆[電腦]添!!! 咁你即係識唔識姐???:096: :096:

其他樓主出圖你又唔見有人話係假(除左 Rabbit12x7 改圖將 $110 改成$110,000.00 之外).........

你自己出假投注記錄仲o係度大大聲, 淨係識話人係黑白分身, 攪你, 好心啦.........

你繼續照出假投注記錄o羅, 最緊要其他人可以透過呢個 post 清楚知道你果d投注記錄全部都係的($10一注果d除外), 話之你出到5萬一注........

講咩都無用...無出發點同動機既動機,就算打篇論文出黎,都唔可以令人入罪~我相信危險兄唔打個注碼出黎,信佢既巴打都會跟佢買,何必多此一舉?最後想講

公道自在人心~是非[黑白]在心中~係咪:071: :071: :071: ?

危險兄唔洗哩佢啦,多鱼,睇完合心水咪買攞!嚟_佢真定假。
條友,咁關心真定假為什麼?
輸咗,你比返錢我呀?嬴咗,我分D錢比你呀?

引用:
原帖由 橫眉冷看干夫指 於 2006-12-31 01:49 AM 發表
危險兄唔洗哩佢啦,條〔能〕樣多〔能〕鱼,睇完合心水咪買攞!嚟九佢真定假。
條友白〔能〕痴,咁關心真定假為什麼?
兄弟講得啱,所以我都吾理條友.:041: :041: 呢個世界點會話[凸然]會[飛]個[好人]出嚟話教我[上傳]㗎!
我得290文,揾多10文,[危險]先去交[學費]:096: :096: :096: 多謝兄弟支持先.

引用:
原帖由 橫眉冷看干夫指 於 2006-12-31 01:49 AM 發表
危險兄唔洗哩佢啦,條〔能〕樣多〔能〕鱼,睇完合心水咪買攞!嚟九佢真定假。
條友白〔能〕痴,咁關心真定假為什麼?
只係心平氣和討論, 何須人身攻擊!!!:046: :046:

都係支持危險兄:098:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆