加入新種(自SEED)PS-2 Kunoichi -忍- 繁體中文版

收藏  |  訂閱
36  7.2k

唔該搵人 reseed

好遊戲又是中文版的 一定支持

引用:
原帖由 連5克洛洛 於 2006-12-31 12:35 AM 發表
<br />
我都係咁喎.........
我仲以為係我既問題,原來唔只我一個係咁
請下新種或下載此新附件(Kunoichi -忍-.mds),和這個(Kunoichi -忍-.mdf)一起使用

附件

Kunoichi -忍-.mds (4.21 KB)

2006-12-31 21:33, 下載次數: 48

Kunoichi -忍-.mds

引用:
原帖由 APPLEOKING 於 2006-12-31 09:33 PM 發表

請下新種或下載此新附件(Kunoichi -忍-.mds),和這個(Kunoichi -忍-.mdf)一起使用
舊果個姐係del得!?!? :044:

有好野分仲甘盡責任!難得!!!!呶呶!!thx!

引用:
原帖由 APPLEOKING 於 2006-12-30 02:34 AM 發表

【中文名稱】:女忍者
【英文名稱】:KUNO ...
有好野分仲甘盡責任!難得!!!!呶呶!!thx!happy new years!:131: :131: :131:

the game is pretty good
thx

thank you so much

E D 咪叫做9 lor@<-----....99.9% 就唔得....

post得出黎就唔好錦狗啦~@~好多d錦的人~:046: :046:

如果係錦你唔好post出黎啦~晒我時間...~

thanks a lot

引用:
原帖由 收賣佬~ 於 2007-1-2 08:04 PM 發表
E D 咪叫做9 lor@<-----....99.9% 就唔得....

post得出黎就唔好錦狗啦~@~好多d錦的人~:046: :046:

如果係錦你唔好post出黎啦~晒我時間...~
你或可下載附件(Kunoichi -忍-.mds),和這個(Kunoichi -忍-.mdf)一起使用,但要先關閉BitComet先。

先前個種有間題上傳到99.9就停主,剩420K上傳不到,唔係想晒你時間,衣家先知用影像檔做種會有機會出現這錯誤,所以我改用winrar再做新種,下不下載新種是你的自由,做人要有口德,個種shock左,又要做多個,你估我想架。  [我預左你會有更9慨野會講,但我唔會回應你,係咁先]

前往最後回覆