上一頁下一頁
發新話題

[其他] 賭馬VS賭波【精英單挑大賽】打氣區吹水區及積分更新區 12/1/2007

收藏  |  訂閱
62  1.5k

percyng
u ar facing a strong competitor wor

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2006-12-31 06:18 PM 發表

哈...cck兄你要俾心機呀....我等緊我偶像kuskit出真功夫俾我睇呀...:131:
彩虹兄都要加油:131:

引用:
原帖由 cck48 於 2006-12-31 06:44 PM 發表

彩虹兄都要加油:131:
哈...我只求一場精彩既比賽....贏唔贏唔重要...最重要要玩得開心...:071:

比賽唔係1月1日先開始咩
做乜有其他參賽者買今日d波

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2006-12-31 06:46 PM 發表

哈...我只求一場精彩既比賽....贏唔贏唔重要...最重要要玩得開心...:071:
同意:023:

引用:
原帖由 timmytimmytimmy 於 2006-12-31 06:31 PM 發表
percyng
u ar facing a strong competitor wor
我都知賭徒兄係高手之中既高手,好強的:071: 不過最緊要玩得開開心心,友誼第一,比賽第二,而且賭徒兄同我,成日都買對方的貼士,因本人不識馬,成日問下佢馬料,佢又成日問下我波料,一早已熟,同高手,玩得特別開心,賭徒兄係未呀?:096:

引用:
原帖由 煉獄黑仔王 於 2006-12-31 05:57 PM 發表
不過聽日先開始仲好,我今日好多野做@@
係呀,明天先開始呀,大家俾心機呀~努力加油:025:

係呀, 比賽係今日先開始呀, 我問過呀駿......
所以琴晚買左個d 應該唔計...............

各位可以在page 1各自入去睇各人的賽果及比賽程形,多謝各位:071:

恭喜!!恭喜!!Percyng兄
讓球蒲和紅鑽(平手)  蒲和紅鑽勝(1.84倍)
蒲和紅鑽1:0
加油!!!

醬爆牛丸對煉獄黑仔王

http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=3211401&extra=page%3D1

Wrong Link ?????

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆