上一頁下一頁
發新話題

[其他] 賭馬VS賭波【精英單挑大賽】打氣區吹水區及積分更新區 12/1/2007

收藏  |  訂閱
62  1.5k

引用:
原帖由 diegolau 於 2007-1-1 03:19 PM 發表
恭喜!!恭喜!!Percyng兄
讓球蒲和紅鑽(平手)  蒲和紅鑽勝(1.84倍)
蒲和紅鑽1:0
加油!!!

醬爆牛丸對煉獄黑仔王

http://www.188channel.com/viewthread ... &extra=page%3D1

Wrong Lin ...
唔該哂,我已改番,謝謝,今天還有一場就係富咸先過到關,我以後未必開題出post,自己睇過link方便好多啦,各位羸多d啦:096:

昨晚輸左5000,好驚,對手也輸5000,出閘脫腳:044:

好彩自己發左新年財,大家發左未呀?:096:

賭馬VS賭波【精英單挑大賽】

咁激 @@

引用:
原帖由 【高比仔】 於 2007-1-2 11:56 AM 發表
賭馬VS賭波【精英單挑大賽】

咁激 @@
高比仔你好,歡迎你加入u-wants:071:

最近好似有類似黑白貓既手法再次出現,唔知各位有冇人留意到呢?我覺得有啦,又係一模一樣,開頭俾d料你,然後又話實中,跟著pm,個個好似神咁拜?其實我真係想問啦,如果有必勝,個個都不用做啦,所以我就唔會話必勝,而且pm,no way啦,我光明正大咁出料好過啦,咁多人叫來叫去,又唔知係未做妹,真係又唔知會唔會再次發生黑白貓事件,各位小心一點吧:071:

足球代表分數如下,有點驚:044:

percyng 2500分

危險 2180分

陳美儀 4750分

金之刀 7000分

kan_sir1988 6758.6分

cck48 9000分

煉獄黑仔王  7100分

c0001341 4755分

SiuWhite 11536分

睇來都要以小博大先得啦,好似siuwhite咁一博就有7000分到,勁~:071:

各位巴打加油,繼續努力呀:071:

我地對手都好似得一兩個有回報,其餘都全軍覆沒,現在我諗要以小博大為上:030: 唔係輸哂d分係未玩完呀:096:

引用:
原帖由 percyng 於 2007-1-3 08:16 PM 發表
我地對手都好似得一兩個有回報,其餘都全軍覆沒,現在我諗要以小博大為上:030: 唔係輸哂d分係未玩完呀:096:
車!

你topic叫得做「積分updated」 就應該出埋完整既最新績分表晌#1比大家睇喇....

做d唔做d要人追蹤一大輪先知道同邊個打氣咁點得架!!:032: :032:

原帖由 elkf1991 於 2007-1-3 09:20 PM 發表

暫時各人結餘:
         馬                                          波
*職業賭徒* $5000            對 percyng $2500
hjhjk2005 $13487             對 金之刀 $7000
tony多多 $6081.5              對 SiuWhite $11536
百事威 $6025                     對 c0001341 $4755
醬爆牛丸 $10000(冇賭過)    對 煉獄黑仔王 $7100
愛的彩虹 $9540                  對 ooappleoosm,[危險] $2180
tommy1978622 $9100      對kan_sir1988 $6758.6
kuskit $8000                     對 cck48 $9000
mfmak $7500                    對 陳美儀 $4750

引用:
原帖由 觀自在 於 2007-1-3 10:29 PM 發表

車!

你topic叫得做「積分updated」 就應該出埋完整既最新績分表晌#1比大家睇喇....

做d唔做d要人追蹤一大輪先知道同邊個打氣咁點得架!!:032: :032:
唔好意思,已經改好了,謝謝你提出的好意見,係我失策,敬請原諒,自打三野:032: :032: :032:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆