上一頁下一頁
發新話題

[其他] 賭馬VS賭波【精英單挑大賽】打氣區吹水區及積分更新區 12/1/2007

收藏  |  訂閱
62  1.6k

剛收到料,馬版為了勝了,增加球員獎金,第一名有300萬u,第二名200萬u,第三名有100萬u

唔知我地波版會唔會又出獎金激勵士氣呢:096:

引用:
原帖由 percyng 於 2007-1-2 03:22 PM 發表
最近好似有類似黑白貓既手法再次出現,唔知各位有冇人留意到呢?我覺得有啦,又係一模一樣,開頭俾d料你,然後又話實中,跟著pm,個個好似神咁拜?其實我真係想問啦,如果有必勝,個個都不用做啦,所以我就唔會話必勝,而且 ...
最近好似有類似黑白貓既手法再次出現,唔知各位有冇人留意到呢?我覺得有啦,又係一模一樣,開頭俾d料你,然後又話實中,跟著pm,個個好似神咁拜?其實我真係想問啦,如果有必勝,個個都不用做啦,所以我就唔會話必勝,而且pm,noway啦,我光明正大咁出料好過啦,咁多人叫來叫去,又唔知係未做妹,真係又唔知會唔會再次發生黑白貓事件,各位小心一點吧:071:

黑白貓:
你地班友有無腦架:071:
香港地如果咁容易搵到食
我唔識買樓買車玩下明星仔呀:096:

同你地分享??:071: 笑Q死我啦!:071:
就算當我有料又點話
你班友認為我會咁大方叫你地買分薄個派彩咩:026:

你依家當我係善長人翁
定做緊歡樂滿東華呀:096:
我搵多幾個分身同妹吹下風作下野你就當我神咁拜:098:
叫你入錢落我個戶口就有:096: :096:
想中99%就入多D啦:096:
馬會都無我咁爽呀:071: 爽呀:071:
傻仔!:032: 我就贏硬!!:122:

:122:

引用:
原帖由 vickysoo 於 2007-1-5 03:52 PM 發表

最近好似有類似黑白貓既手法再次出現,唔知各位有冇人留意到呢?我覺得有啦,又係一模一樣,開頭俾d料你,然後又話實中,跟著pm,個個好似神咁拜?其實我真係想問啦,如果有必勝,個個都不用做啦,所以我就唔會話必勝, ...
好野好野,巴打寫得好,竟然過來支持一下,謝謝謝謝:071: :096:

引用:
原帖由 percyng 於 2007-1-5 05:24 PM 發表

好野好野,巴打寫得好,竟然過來支持一下,謝謝謝謝:071: :096:
我只不過黎傳幾句『黑白貓』話姐:096:

本人對星六的心水:

雷丁(主客和)及利物浦(讓球)都可以諗諗

支持賭波team~~

引用:
原帖由 percyng 於 2007-1-5 12:31 PM 發表
剛收到料,馬版為了勝了,增加球員獎金,第一名有300萬u,第二名200萬u,第三名有100萬u

唔知我地波版會唔會又出獎金激勵士氣呢:096:
really??

引用:
原帖由 FinGerFiSh 於 2007-1-6 01:58 AM 發表
本人對星六的心水:

雷丁(主客和)及利物浦(讓球)都可以諗諗

支持賭波team~~
多謝多謝,利記可以,但雷丁要小心一點吧~

引用:
原帖由 kan_sir1988 於 2007-1-6 01:43 PM 發表

really??
係呀,真的呀,你自己去馬評睇下啦:071:

已經updated完昨晚的分數,今晚已下分的分數未扣的,請各位注意:071:

岩岩睇到.....
原果係咁既話, 等我同d 有錢佬針針先, 睇下搵唔搵到贊助先:096: :096:

搵唔到既我自己law 出黎又點話......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆