上一頁下一頁
發新話題

[其他] 賭馬VS賭波【精英單挑大賽】打氣區吹水區及積分更新區 12/1/2007

收藏  |  訂閱
62  1.5k

想講既係大家咪係又買唔係又買.....
咁搞法好難贏落去.............

so要重點出擊啦, 同埋最緊要唔好同自己友打對台

真係出現對台最好就避開

引用:
原帖由 kan_sir1988 於 2007-1-6 02:42 PM 發表
想講既係大家咪係又買唔係又買.....
咁搞法好難贏落去.............
其賽現在最好睇到一場買一場,咁樣好d啦,唔係好快玩完:030:

引用:
原帖由 kan_sir1988 於 2007-1-6 02:40 PM 發表
岩岩睇到.....
原果係咁既話, 等我同d 有錢佬針針先, 睇下搵唔搵到贊助先:096: :096:

搵唔到既我自己law 出黎又點話......
你自己都有好多分數啦,不過別人咁樣做一定有激勵作用,而我地就算冇都會努力玩下去的

引用:
原帖由 percyng 於 2007-1-6 05:48 PM 發表

你自己都有好多分數啦,不過別人咁樣做一定有激勵作用,而我地就算冇都會努力玩下去的
放心, 一定會有................

*職業賭徒* $3220            對 percyng $1130
hjhjk2005 $5137             對 金之刀 $7380
tony多多 $3744             對 SiuWhite $8497
百事威 $8102.5(未結算)      對 c0001341 $5203
醬爆牛丸 $10827.5      對 煉獄黑仔王 $4500
愛的彩虹 $9540                  對 ooappleoosm,[危險] $580
tommy1978622 $8050      對kan_sir1988 $5000-6000
kuskit $6000                     對 cck48 $13033
mfmak $12198                    對 陳美儀 $2000

馬6個羸緊,波3個羸緊,各位要繼續努力加油呀,自己更加要:030:

引用:
原帖由 percyng 於 2007-1-8 11:15 AM 發表
*職業賭徒* $3220            對 percyng $1130
hjhjk2005 $5137             對 金之刀 $7380
tony多多 $3744             對 SiuWhite $8497
百事威 $8102.5(未結算)      對 c0001341 $5203
醬爆牛丸  ...
奇怪奇怪~~:095:
反而搞左個比賽之後~對各人都好以有d影響咁
水準有所下跌:029:

引用:
原帖由 c2904tm 於 2007-1-8 11:34 AM 發表

奇怪奇怪~~:095:
反而搞左個比賽之後~對各人都好以有d影響咁
水準有所下跌:029:
其實就係因為比賽,博反而更博,好似我咁會玩多些過關,咁樣成日都係斷一關咁樣死左,所以玩比賽係唔同一些的~

有羸有輸實有的,個個都有所下降,唔緊要,我地會繼續努力,加油各位

引用:
原帖由 percyng 於 2007-1-8 11:37 AM 發表

其實就係因為比賽,博反而更博,好似我咁會玩多些過關,咁樣成日都係斷一關咁樣死左,所以玩比賽係唔同一些的~

有羸有輸實有的,個個都有所下降,唔緊要,我地會繼續努力,加油各位
:095: 危險兄今次真係、、、、、、:096: http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=3211390&extra=page%3D1&page=3

引用:
原帖由 橫眉冷看干夫指 於 2007-1-8 11:41 AM 發表

:095: 危險兄今次真係、、、、、、:096: http://www.188channel.com/viewthread ... page%3D1&page=3
危險兄今次真係要食多兩隻"雞"補補佢先追得返:071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆