上一頁下一頁
發新話題

[其他] 賭馬VS賭波【精英單挑大賽】打氣區吹水區及積分更新區 12/1/2007

收藏  |  訂閱
62  1.5k

引用:
原帖由 c2904tm 於 2007-1-8 12:08 PM 發表

危險兄今次真係要食多兩隻"雞"補補佢先追得返:071:
係呀,佢真係好危險呢獲:030:

引用:
原帖由 橫眉冷看干夫指 於 2007-1-8 11:41 AM 發表

:095: 危險兄今次真係、、、、、、:096: http://www.188channel.com/viewthread ... page%3D1&page=3
重有人話〔危險〕係〔波神〕:096: .:086:

各位加油ar...
等我發功先...
we宏宏we宏宏we宏宏we宏宏~~~

引用:
原帖由 fung2128 於 2007-1-8 08:16 PM 發表

重有人話〔危險〕係〔波神〕:096: .:086:
[危險]吾會認自己係[波神],只會認係[勝]手,靠[手指]起家,真正[波神]係[彭丹].:096: :096: :096:

引用:
原帖由 c2904tm 於 2007-1-8 12:08 PM 發表

危險兄今次真係要食多兩隻"雞"補補佢先追得返:071:
[危險]吾怕[流感],成日去九龍城嘅[路邊雞]:096: :096: :096: :096:

特別報告,剛收到消息,由於tony多多計算出錯,已俾人取消資格,siuwhite已勝出,現在只有8隊繼續比賽,大家繼續努力吧

引用:
原帖由 percyng 於 2007-1-8 11:58 PM 發表
特別報告,剛收到消息,由於tony多多計算出錯,已俾人取消資格,siuwhite已勝出,現在只有8隊繼續比賽,大家繼續努力吧
但我會繼續可以玩,我短線目標係上到12000,幫助一下[危險]追番一點分數。 .....

其實我有個提議,如果超過一萬分既隊友,可以互相過積分給其餘幾位沒有分既朋友,互相幫助之餘,加強團結力量!

例如:cck48有13xxx分,[危險]兄得600分,cck48可以提出要求過分給[危險],但不能過多一萬或以下,cck48佢有13000分可以過3000,如果得10100分,只可以過100分,如此類推。

引用:
原帖由 SiuWhite 於 2007-1-9 12:08 AM 發表

但我會繼續可以玩,我短線目標係上到12000,幫助一下追番一點分數。 .....

其實我有個提議,如果超過一萬分既隊友,可以互相過積分給其餘幾位沒有分既朋友,互相幫助之餘,加強團結力量!
...
好難做到,因為開頭沒有講明,好難做到,而且要公平,所以都係好難做到的,這樣變成所有積分加埋,咁樣遊戲玩法會變得唔同的

why tony多多計算出錯 ????

引用:
原帖由 icycow 於 2007-1-9 07:38 AM 發表
why tony多多計算出錯 ????
唔知呀,佢自己計算有問題吧:030:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆