[英格蘭] 車仔曼魚都食佢唔滑!1月1日。行雷啦!

收藏  |  訂閱
23  871

車仔曼魚都食佢唔滑!1月1日。行雷啦!

雷丁~~唔差! 車仔曼魚都食佢唔滑!二大强隊!
2:2 車仔 3:2 曼魚..
場場都入两粒!!!强隊喎!!!
今次仲主場!係時侯發烂炸!韋斯咸又巢巢地!
係時侯行雷!韋斯咸比人电Q死!!

睇埋听日D出場陣容就落注!睇睇有没傷兵!

喂!!!唔好只是睇吖!!比D意見吖!!兄弟!!

有同感,我都幾鍾意雷丁呢班波,打波好有heart:131: :131:

引用:
原帖由 lmkandy 於 2007-1-1 12:10 AM 發表
有同感,我都幾鍾意雷丁呢班波,打波好有heart:131: :131:
!!!

我又唔係咁睇今次,雷丁今次應該唔會咁易羸到波,雖然主場,但係讓半球呢d生死盤真係好難估的,給我選一定唔會選呢場賭,因為五五波罷了,我覺得佢未必羸到對手,明天有咁多波賭,都未必要選這場吧~:071:

雷丁依家可以和到車仔及曼聯 呢隊名牌強隊
士氣肯定一時無兩。現在世界各個名牌球會負責人一定會睇實呢隊波.
睇下有無0的人適合自己隊波..臨近轉會市場開喇.
所以呢個時候..雷丁0的友仔..仲唔表現自己.. 博身價..
所以雷丁我話..贏得..:098:

引用:
原帖由 percyng 於 2007-1-1 12:18 AM 發表
我又唔係咁睇今次,雷丁今次應該唔會咁易羸到波,雖然主場,但係讓半球呢d生死盤真係好難估的,給我選一定唔會選呢場賭,因為五五波罷了,我覺得佢未必羸到對手,明天有咁多波賭,都未必要選這場吧~:071:
比你打傘咗添。信心減弱咗!:032:

不过多謝分析!仲有廿九几个小時!!!等我想清楚D先!!哈哈!!

!!!

引用:
原帖由 superstarleo 於 2007-1-1 12:21 AM 發表
雷丁依家可以和到車仔及曼聯 呢隊名牌強隊
士氣肯定一時無兩。現在世界各個名牌球會負責人一定會睇實呢隊波.
睇下有無0的人適合自己隊波..臨近轉會市場開喇.
所以呢個時候..雷丁0的友仔..仲唔表現自己.. 博 ...
多謝分析!!
信心又返晒黎!!:098:

引用:
原帖由 mizuwong 於 2007-1-1 12:25 AM 發表

多謝分析!!
信心又返晒黎!!:098:
有時要對自己有信心,因為自己信自己吧,別人給的係分析,你也可以判斷吧,而且各人有各人心水吧,希望你羸多d吧~

引用:
原帖由 percyng 於 2007-1-1 12:51 AM 發表

有時要對自己有信心,因為自己信自己吧,別人給的係分析,你也可以判斷吧,而且各人有各人心水吧,希望你羸多d吧~
睇埋听日D出場陣容就落注!睇睇有没傷兵再講!!
信心都係數据支持的!!:041:

前往最後回覆