[英格蘭] 車仔曼魚都食佢唔滑!1月1日。行雷啦!

收藏  |  訂閱
23  869

reading is the best =]
冇得輸

我近來都喜歡比較澳彩同馬會嘰賠率黎預測賽果..
我發覺..現我估計嘰總入球都差不多..
當然..需要選擇的啦..
還發覺, 馬會0的操盤手..好利害.. 同埋..食水好深..:046:

現在還在測試中,沒有Post出,因怕累街坊。

引用:
原帖由 superstarleo 於 2007-1-1 01:18 AM 發表
還發覺, 馬會0的操盤手..好利害.. 同埋..食水好深..:046:
好!!兄第!等你的賠率預測程式!!!

仲有没人有意見吖??

主客和 星期一 7 雷丁 (主) 對 韋斯咸 (客)
主 @ 1.95 $1000

$1,000.00

落注!!

引用:
原帖由 superstarleo 於 2007-1-1 01:18 AM 發表
我一早知啦,佢地食水深,d盤又唔開,擺明因為獨市,所以其實佢地有好多盤都唔會開的,當佢地睇好既時候,明明開平手,都會開平半,這樣抽水,明知冇得羸,又唔開下盤的讓球主客和,等你和波同爆冷選一項,這些一早已知了,所以你只可以選擇賭與唔賭,冇辨法:092:

引用:
原帖由 mizuwong 於 2007-1-1 07:11 PM 發表

$1,000.00

落注!!
祝你新嘰一年贏開行..:036:

雷丁sure win啦^^
大家一齊win^^

引用:
原帖由 mizuwong 於 2007-1-1 07:11 PM 發表

$1,000.00

落注!!
40分鐘
4-0
食滑啦!!!!!!!

前往最後回覆