[歐洲賽事] 2/1 老千手記 (7)

收藏  |  訂閱
20  750

2/1 老千手記 (7)

2/1 老千手記 (7) {老千想做名家}:025:

不經不覺, 老千手記已經過左5關斬左6仗, 好多巴打琴晚又有得汁... 老千只好歎句 命中無富貴橫財命 :029:
"7" 字係一個唔係太吉利既數字, 各位訓身 最好等個 "發" :122:

老千4點零無啦啦醒左,無野好做, 上網見到一節新聞 [春節佳期, 小心禽流感], 佢聯想 [春江水暖鴨先知].....

後記:
(多謝巴打 提點, 老千汗顏 :030: ... 我都唔係太明白內容... 不過, 讀落好正, 所以post 出黎分享)

竹外桃花三兩枝,春江水暖鴨先知。
萎蒿滿地蘆芽短,正是河豚欲上時。

係啦.... 就係呢句 [春江水暖鴨先知]..... 即係隻鴨仔有料到....:036:

今次真係唔明白啦,番著兄:071:

:034: 我都睇中喜伯年同鴨仔le場
我買半場和然後全包.....
春江鴨11場客開9場半和.........

係唔係即係隻鴨比人食左?support你

引用:
原帖由 Kalankalan 於 2007-1-2 09:27 AM 發表
:034: 我都睇中喜伯年同鴨仔le場
我買半場和然後全包.....
春江鴨11場客開9場半和.........
你買 和/X, 好蝕注碼播...:028:

引用:
原帖由 happyhappy2006 於 2007-1-2 09:43 AM 發表
係唔係即係隻鴨比人食左?support你
小心禽流感(雞/鴨/鵝), 新年流流唔殺生 :027:

比我會買隻鴨啦:071:

引用:
原帖由 percyng 於 2007-1-2 11:09 AM 發表
比我會買隻鴨啦:071:
太多人注意, 未必係好事添..... 未下注住:028:

我一早買左隻鴨,我指比賽:096:

唔殺鴨...咪有機會同佢和氣生財..:092:

前往最後回覆