上一頁下一頁
發新話題

[其他] 你地賭波咁屎.咁鬼死爛賭,有無諗過未來會餓死老婆溫臭屋呢

收藏  |  訂閱
54  2.2k

你地賭波咁屎.咁鬼死爛賭,有無諗過未來會餓死老婆溫臭屋呢

你地賭波咁屎.咁鬼死爛賭,有無諗過未來會餓死老婆溫臭屋呢.襯無波賭,,放假..係咪要認真諗下係咪要戒賭呢

我賭波唔單為贏錢 , 而是作為一個球迷 , 好想測試下自己眼光 , 都可以那樣說 : 賭波成為一種平常的娛樂 ,例如唱k個種

另外 , 我讚成賭波 , 但應該小賭 , 唔大賭or很沉迷就冇問題

再者 , 你叫人戎賭 , 冇問題 , 但你可唔可以唔用 d '' 咁屎 '' o既字眼 , 好似過份左d

最後 , 我想補充一句 , 如果"屎"o既野就唔做 , 就收得pei , 咁做人咪好多野唔做得 , 做人咪好消極 ?

引用:
原帖由 kp2007 於 2007-1-3 08:35 AM 發表
我賭波唔單為贏錢 , 而是作為一個球迷 , 好想測試下自己眼光 , 都可以那樣說 : 賭波成為一種平常的娛樂 ,例如唱k個種

另外 , 我讚成賭波 , 但應該小賭 , 唔大賭or很沉迷就冇問題

再者 , 你叫人戎賭 , 冇問 ...
太有人生節理啦..但係你地賭波係屎麻

引用:
原帖由 EDWIN. 於 2007-1-3 09:24 AM 發表
太有人生節理啦..但係你地賭波係屎麻
咁呢位高人你賭波屎嘛?
下埸車仔點睇? 和定輸埋??? :096: :096: :096:

你連阿爾克馬爾1.2都輸....你係咪應該第一個諗下戒賭呢?

引用:
原帖由 h仔 於 2007-1-3 09:40 AM 發表
你連阿爾克馬爾1.2都輸....你係咪應該第一個諗下戒賭呢?
你老板你..抽我後腳...我近排差唔多全中只輸過一場..你就講果場

各位巴打放心啦~佢e d 人咁串~今年實輸到仆直:071:

給你全中又如何?

波唔係要日日賭.....輸1次熱門....要贏幾多次先追得返?

連踢波果班球員踢之前都未必知道賽果.....難道唔係落場踢果個你會知?

輸贏梗有.....好彩既買乜都中....但係唔可以話自己好識賭...好識睇盤......輸錢皆因贏錢起.....有幾多人係靠賭發逹?

冇乜球賽好買咪唔好買....而唔係得1場1.2都要去買....這種只有病態賭徒才會做的行為....這些人才是應該戒賭

引用:
原帖由 siuchinlau 於 2007-1-3 10:15 AM 發表
各位巴打放心啦~佢e d 人咁串~今年實輸到仆直:071:
你夠膽就今年長買我對面..睇下邊個@@先....正杏加橙..@@仔

我使咩買你對家~睇你點輸仲好啦~~:098: :071:
小心輸到底褲都無埋ar~~哈哈:131:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆