上一頁下一頁
發新話題

[其他] 你地賭波咁屎.咁鬼死爛賭,有無諗過未來會餓死老婆溫臭屋呢

收藏  |  訂閱
54  2.2k

edwin
人地赌唔赌錢 關你叉事咩
你有冇做野呀...人工幾高呀...冇兩萬蚊你都好屎啵...不如你諗下唔好做野啵啦...
你冇做野呀???乜你咁屎架...不如你諗下 死左佢好過啦...

引用:
原帖由 ed仔 於 2007-1-3 01:47 PM 發表
edwin
人地赌唔赌錢 關你叉事咩
你有冇做野呀...人工幾高呀...冇兩萬蚊你都好屎啵...不如你諗下唔好做野啵啦...
你冇做野呀???乜你咁屎架...不如你諗下 死左佢好過啦...
好句~~發人心醒:041:
edwin兄諗諗佢:122:

樓主, uwants 好多高手, 你唔好係度大言不慚,  我有資格話你, 因為馬會十二月已經送左十幾皮比我洗, 你自己如果無如此戰績, 最好即刻收聲兼sorry, 我會比D証據你睇, 你自己好好反省同檢討一下

引用:
原帖由 c2904tm 於 2007-1-3 01:57 PM 發表

好句~~發人心醒:041:
edwin兄諗諗佢:122:
我無打工三年幾啦..何況兩萬無咩吸引..我今日放假..但我真係無工做呢..請人做工就有..哈哈

回覆 #25 EDWIN. 的帖子

新o即一年祝你早日賭到破產汁笠:036:

引用:
原帖由 寶國 於 2007-1-3 02:25 PM 發表
比人插到怕要改標題牙:096: :096: :071: :071:
哈哈,,一早計劃定啦

引用:
原帖由 EDWIN. 於 2007-1-3 02:01 PM 發表
我無打工三年幾啦..何況兩萬無咩吸引..我今日放假..但我真係無工做呢..請人做工就有..哈哈
唉~~你做老細呀??有冇分店呀...冇呀...你不如死佢啦  有呀??有幾多間呀...冇10間...你不如死左佢啦...
你有幾多個伙計呀??有冇20以上呀??冇呀??你死左佢啦, 有呀??佢地係唔係個個人工都2萬以上呀???唔係呀...你死左佢啦...
人做老細, 你做老細, 你咁白痴, 不如你死左去啦...話人話到要改標題你死左佢啦~~

賭錢勿賭氣.....言語間只是小事.....大家無謂再拗落去吧.....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆