上一頁下一頁
發新話題

[其他] 你地賭波咁屎.咁鬼死爛賭,有無諗過未來會餓死老婆溫臭屋呢

收藏  |  訂閱
54  2.2k

引用:
原帖由 EDWIN. 於 2007-1-3 02:01 PM 發表
我無打工三年幾啦..何況兩萬無咩吸引..我今日放假..但我真係無工做呢..請人做工就有..哈哈
:044: 原來係老細~失敬失敬
唔怪得咁多$$輸:041: 但唔緊要賭就實有贏有輸:030:
最怕有人口是心非,講就天下無敵,做就有心無力:071:
到u輸時就記起自己所講的一番話就可以了

老實講真係5關樓主你事~
我買波最多都係買廿蚊~輸左咪當飲左2樽綠荼囉~
有時連續輸幾次咪停一輪囉~
人地戒5戒就同你請5請人一樣 : up to you~
所以樓主似乎有d過左界~

樓主都係好心勸沉迷既人戒賭啫,,但有人會錯心以為樓主扮高人

一場誤會嗟,,,,

引用:
原帖由 16491649 於 2007-1-3 02:01 PM 發表
樓主, uwants 好多高手, 你唔好係度大言不慚,  我有資格話你, 因為馬會十二月已經送左十幾皮比我洗, 你自己如果無如此戰績, 最好即刻收聲兼sorry, 我會比D証據你睇, 你自己好好反省同檢討一下
過萬蚊一注,,,,:030: :030: 兄弟乜你甘富貴........:023: :023:

其實呢個世界只得一種人賭波叻,就係莊家,大家都唔可以否定吧.:086: 大家都不要再拗了

:071:
引用:
原帖由 yy234234 於 2007-1-3 09:36 PM 發表
其實呢個世界只得一種人賭波叻,就係莊家,大家都唔可以否定吧.:086: 大家都不要再拗了
:071: 唔係莊家,我覺係守龍門過個。

引用:
原帖由 16491649 於 2007-1-3 02:01 PM 發表
樓主, uwants 好多高手, 你唔好係度大言不慚,  我有資格話你, 因為馬會十二月已經送左十幾皮比我洗, 你自己如果無如此戰績, 最好即刻收聲兼sorry, 我會比D証據你睇, 你自己好好反省同檢討一下
16491649兄  以後可否pm 你d 心水俾我!!

唔好怪樓主啦

樓主無波賭
依家屎忽痕

引用:
原帖由 亞牛 於 2007-1-3 09:29 PM 發表
樓主都係好心勸沉迷既人戒賭啫,,但有人會錯心以為樓主扮高人

一場誤會嗟,,,,
勸沉迷既人戒賭唔係咁寫,你自己去睇下虛宜投注處我的文章有何分別呢?

回覆 #45 yy234234 的帖子

有道理...
錢....人人都想贏....

有人當娛樂....
有人當考自己眼光....

唔過份咪得囉.....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆