上一頁下一頁
發新話題

[英格蘭] 自己變佐[電腦高手]?---[危險]

收藏  |  訂閱
190  6.2k

回覆 #97 iy_wong 的帖子

你都幾粉漆架喎,講還講,屋企人都講,你冇阿媽生架,你呢D就真係,搞人唔到要搞埋人地屋企人,
出得黎親,比D品喇! 而家D靚仔唔通好憎老豆老母,下下要撻屋企人出黎!
就算你讀得書小,做人都有D修養呀!

回覆 #101 iy_wong 的帖子

你識咁講又就好喇,不過你既post,有D賊喊捉賊喎

引用:
原帖由 cheunghung 於 2007-1-9 06:10 PM 發表
刨セ鬼野吖,咪又係大熱門,吾好學我講(有意思,有意思) 人講你又講,冇 D新意 (車)
入正題,有人叫你發誓,你就發嗡風,吾敢發誓,問東答西,問西答北,轉移話題,避而不談,
吾通假飛真係~~~~~:071:
網上玩[發誓]?真係畀兄弟.....:096: 大陸同香港有好多人用自己[媽媽]出嚟[克食]揾錢,如果兄弟叫果班人出嚟[發毒誓]:046: :046: ,果班人可以用埋[老豆]都仲得呀!玩到[發誓]?:046: :046: :046: :046:

吾通[發完誓]就一定係[真]?阿[媽]得一個,成日[攞]出嚟,網友自己[評論真假].:096: :096: :096:

回覆 #103 煉獄黑仔王 的帖子

我無做過怕咩發毒誓, 俗話有云 "平生不作虧心事, 半夜拷門也不驚"

胡亂屈人者, 自有報應!!

克仔,吾好入嚟回應條友,一陣畀人話[吋埋],等我[危險][單刀會雙棍],等網友知道[危險]嘅勁力去度[邊度],又可以增加[知名道],[危險]個名一起,又可以[揾]外快.

克仔入去睇吓[危險]啲[鬼故]仲好:041: :041: :041:

回覆 #105 iy_wong 的帖子

古乳有云 "平生常作虧心事, 半夜拷門也要喊驚"
連[古語有云]都未試就學人抱書包,上面果句比你既!

回覆 #106 ooappleoosm 的帖子

我真係頂唔住佢咁多嗲,我先嗲番2句,
呢條友等如[ 屁股上的刺青 ]
iy                  [明唔明 睇唔明出聲]

引用:
原帖由 煉獄黑仔王 於 2007-1-9 06:38 PM 發表
古乳有云 "平生常作虧心事, 半夜拷門也要喊驚"
連都未就學人書包,上面果句比你既!
呢句我就真係唔係好o岩用, 我諗比你位兄弟用o岩d.

你都唔好得我好多"傘"!!!
試字當識字, 抱字當拋字!!
呢d就真係拋字都唔識就學人拋書包!!!
呢個咩字 - 醜

引用:
原帖由 iy_wong 於 2007-1-9 06:35 PM 發表
我無做過怕咩發毒誓, 俗話有云 "平生不作虧心事, 半夜拷門也不驚"

胡亂屈人者, 自有報應!!
你都話過網上世界好[難]分真假,但係有人[收真錢]引人[入會]就一定係真,咁呃條友又講話要養[阿媽],點解果條[呃錢友]又會用[阿媽]呢招㗎!吾通.........[天下冇公出笑林]:096: :096: :096:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2007-1-9 06:45 PM 發表

你都話過網上世界好分真假,但係有人引人就一定係真,咁呃條友又講話要養阿媽],點解果條又會用阿媽]呢招㗎!吾通.........笑林]:096: :096: :096:
人地點呃錢係人地o既事, 你無證無據屈我都有呃錢就唔得!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆