上一頁下一頁
發新話題

[英格蘭] 自己變佐[電腦高手]?---[危險]

收藏  |  訂閱
190  6.2k

引用:
原帖由 祝你好運 於 2007-1-9 07:02 PM 發表

危險兄,唔係想得罪你~我睇晒呢個Post,你地又話信iy兄唔係分身,你頭版又講國寶乜國寶物,成個Post都同國寶無關,佢厄唔厄錢係一件事,而家iy兄懷疑你又係一件事,點解你不斷提國寶呢?

係咪代表我搶阿 ...
兄弟,您吾知道咁多,條友洗[横手][咭]佐[危險]嘅[IP],吾通我[爆]佢收錢都要[咭]IP?

條友原來係[某網]版主,[危險]諗住照直[講],點知:043: :043: :043:

兄弟可以當我係[假飛],因為自己[學識]有限,吾係電腦專材,而我一[解釋]吾識電腦,竟然有人[貼出][危險]係[電腦奇材],我畀佢[吹脹],既然自己講[乜]都有人[博],我簡[吾埋],:096: :096:

等啲友係咁[講],我個[名]係咁[起],呢啲就係[宣傳]之道.:096: :096:

引用:
原帖由 煉獄黑仔王 於 2007-1-9 07:03 PM 發表
唔敢當,兄弟二字,請唔好亂講,我唔係你兄弟!
形容你就一流!
話你屎忽鬼仲應我,你真係屎忽鬼!
我從來冇話我自己讀得書多,我讀得書小,係打錯字,做野錯就認,唔好屎屎忽忽先得架!
o係討論區, 有邊個唔會打錯字, 咁你要寸人先, 預左俾人寸返轉頭啦!!!

回覆 #120 iy_wong 的帖子

而家係我同你對話,唔好下下咁屎忽,唔夠人講就一係搵屋企人一係就搵其他人,
我係肥田料[話曬有營養],那又怎樣?
係你之前敬我幾尺,我先敬你幾丈.
好好地地危險post出黎有冇話要收網友300蚊:096:
你鍾意揪人後腳已經屎忽,之後自己既事要連阿媽都擺埋出黎,仲未夠,連人地全家都放埋出黎
自己野自己搞掂咪得law,洗唔洗咁屎忽.
07年岩岩到,過左都未夠一個月就有個The king of 屎忽,唔係你仲有邊個.

回覆 #123 iy_wong 的帖子

細路我冇話唔比你寸,你鍾意就慢慢寸,你唔只打錯字,係你連成個conversation都錯曬!
唔係剩係指你其一,唔明自己睇番你出過什麼post.

引用:
原帖由 煉獄黑仔王 於 2007-1-9 07:21 PM 發表
而家係我同你對話,唔好下下咁屎忽,唔夠人講就一係搵屋企人一係就搵其他人,
我係肥田料,那又怎樣?
係你之前敬我幾尺,我先敬你幾丈.
好好地地危險post出黎有冇話要收網友300蚊:096:
你鍾意揪人後腳已經屎忽, ...
我之前點樣敬左你幾呎?? 呢幾日真係打左好多字, 唔知你講緊邊度, 方便整條 link o黎睇睇我點敬你.....

我只見你出 #102, #103, 之後我回左 #105 就係打錯字果個帖, 我點敬左你幾呎呀!!! 又老屈呀!!!

引用:
原帖由 煉獄黑仔王 於 2007-1-9 07:03 PM 發表
形容你就一流!
我從來冇話我自己讀得書多,我讀得書小,係打錯字,做野錯就認,唔好屎屎忽忽先得架!
我幾時有叫過你做 xx, 睇唔明返去 #109 睇多幾次!!!

引用:
原帖由 iy_wong 於 2007-1-9 07:30 PM 發表

我之前點樣敬左你幾呎?? 呢幾日真係打左好多字, 唔知你講緊邊度, 方便整條 link o黎睇睇我點敬你.....

我只見你出 #102, #103, 之後我回左 #105 就係打錯字果個帖, 我點敬左你幾呎呀!!! 又老屈呀!!!
吾係呀嘩:044: 原來係[細路],我成4十歲竟然畀個[細路]捉[黃腳]....[雞],:096: 咁真係[冇面],兄弟記得同我[推]上去,阿叔吾夠[力],吾該[幫幫手],我想[出名],吾該[兄弟]喎:096: :096: :096:

引用:
原帖由 iy_wong 於 2007-1-9 07:37 PM 發表

我幾時有叫過你做 xx, 睇唔明返去 #109 睇多幾次!!!
兄弟,今晚吾好走呀!我一定同你[吹水],我要出名呀!:041: :041:

今晚有乜心水,[利物浦][細]得吾得?

我好鐘意[]㗎!兄弟食過[]未?分享吓丫!:041: :041: :041:

QUOTE:
形容你就一流!
小朋友,你鍾意玩就慢慢玩,自己post過D咩野自己睇,我而家唔得閒同你玩,你鍾意玩一陣再同你玩過.

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2007-1-9 07:43 PM 發表

兄弟,今晚吾好走呀!我一定同你,我要出名呀!:041: :041:

今晚有乜心水,得吾得?

我好鐘意雞]㗎!兄弟食過雞]未?分享吓丫!:041: :041: :041:
你已經好出名架啦.......d假飛......:096: :096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆