上一頁下一頁
發新話題

[英格蘭] 自己變佐[電腦高手]?---[危險]

收藏  |  訂閱
190  6.2k

引用:
原帖由 mktciityu 於 2007-1-9 10:05 PM 發表
黑仔王
你話JY_WONG打咁多字
要危險認出假飛
其心可疑
但你就打咁多字為危險出口
咁你的用心........
(我發現一個好有趣的現象,d人一唔夠其他人講
就會話你係細路,or 你係分身
唔知一陣會唔會有人話 ...
分身??):096:

唔該晒危險兄,上星期六8X1就衰左係利記手上,不過我係佢fans無法啦,加上我睇完apple個陣容仲諗住好搵陣,點知衰埋.原來apple點人既

回覆 #156 wai121 的帖子

唔該哂

引用:
原帖由 fungdodo 於 2007-1-9 10:22 PM 發表

分身??):096:
果然:096:

引用:
原帖由 wai121 於 2007-1-9 09:35 PM 發表

你又可以下載這網頁左上角的

http://www.google.com.hk/
wai121兄,仲有一個問題,就係[Norton AntiVirus 2006繁體中文版(ISO)]係吾係[防]吾到[木馬],因為我都係用緊[番版],會吾會防吾到呢?仲有就係,點解[摌]佐三次機,之後[離線],都會[弹]出[視窗]話有[木馬程式]嘅?只要一[上網]3分鐘度,就會[一次過]同我上[4十次]網,直到死[機],[危險]畀[木馬]玩到冇心機,講[應對],[危險]絕對吾怕,講電腦,我[細佬]都[縮佐]上去[丹田].

引用:
原帖由 煉獄黑仔王 於 2007-1-9 09:29 PM 發表
佢其實都幾好,搞咁多野,可以令到網友攞黎作賭波之用,不過我對佢既評語真係得一個字
:096:
剛剛食飽飽, 熱下身先.......

我邊夠你好笑呀, 係要入o黎獻醜.....
有人代我講左啦, 你條友唔夠人講就淨係識人身攻擊, 又甚麼細路, 見你自己話自己o係小朋友, 今次算數, 下次必定舉報你架...

一睇就知你級數唔夠, 搵人 train 一 train 先返o黎!!!

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2007-1-9 08:36 PM 發表
iy_wong 兄,又玩,出嚟吹吓水啦,擴掂兄弟咁鐘意,兄弟一定倒.

呢個POST,一定可以提高嘅,遇到啲乜嘢,就用乜嘢應對,好過讀,呢啲,各位一定要,對於一定有幫助,如果畀人攻擊,應該點!:041: :041: :041:
危險, 你唔駛食飯架, 我要o羅......
要你等咁耐唔好意思喎....

引用:
原帖由 iy_wong 於 2007-1-9 10:53 PM 發表

危險, 你唔駛食飯?br /> 要你等咁耐唔好意思喎....
我就食佐[飯],不過未[刨馬],我要[招夫]你丫麻.:096: :096: :096: :096:

無人用 Norton 架啦, 又大食, 又麻煩, NOD 快靚正啦......

引用:
原帖由 iy_wong 於 2007-1-9 10:49 PM 發表

剛剛食飽飽, 熱下身先.......

我邊夠你好笑呀, 係要入o黎獻醜.....
有人代我講左啦, 你條友唔夠人講就淨係識人身攻擊, 又甚麼細路, 見你自己話自己o係小朋友, 今次算數, 下次必定舉報你?br />
一睇就知 ...
但又唔覺得你有幾高喎:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆