上一頁下一頁
發新話題

[英格蘭] 自己變佐[電腦高手]?---[危險]

收藏  |  訂閱
190  6.2k

引用:
原帖由 iy_wong 於 2007-1-9 10:57 PM 發表
無人用 Norton 架啦, 又大食, 又麻煩, NOD 快靚正啦......
兄弟咁[堅],不而講吓[防毒中文網],講幾個出嚟睇吓係吾係咁[堅],要[中文網]喎!:041: :041:

講再出嚟先,再講[危險]啲[假嘢],我用開[日本波],有可能係[假]㗎1:041: :041:

回覆 #170 iy_wong 的帖子

最緊要係好用防到毒,out 唔out 就見人見至,可能你部機用左會慢,[唔知係唔係你唔識set@@]
我覺得norton就最穩陣,nod係快係唔洗搞咁野多,就係因為快,中毒更加快.

引用:
原帖由 煉獄黑仔王 於 2007-1-9 11:49 PM 發表
最緊要係好用防到毒,out 唔out 就見人見至,可能你部機用左會慢,
我覺得norton就最穩陣,nod係快係唔洗搞咁野多,就係因為快,中毒更加快.
原來[快],係會中[毒]?:044: :044: :044: 啲[木馬]可怕過[日本妹]:044: :044: :044:

克仔兄,吾好再入嚟,實比人[講],[危險]要去[刨馬]出料,要走先,聽晚跑完馬之後再入嚟[吹過],等[危險]啲人氣[熱爆燈].:041: :041: :041: 我走先囉!克仔吾好入嚟啦1

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2007-1-5 03:45 PM 發表
呢期真係多幫宣傳,竟然一編就話係,只不過係高手,其他絕對吾係,以所知,果編應該有最少過6千至1萬字,而且冇錯字同別字,仲有好多,會吾會打一編1萬字但又吾用又冇,又冇嘅去教電腦呀!呢幾個月有睇開嘅POST果啲網友,一 ...
Leohk 520
香港網絡大典,真正屬於香港網民的百科全書

UID 907226

常自稱自己為最正宗的香港人 其他人都不是

但最攪笑系佢自己根本就系大陸出世:122:

近年才來香港定居

成曰響朵話自己有個大陸老婆:131:

已證實為一新移民:098:

多次直斥港人為井底之娃,故令大部份網友深感不滿。他認為香港人被誤導,被過分灌輸負面消息,錯誤認識大陸孕婦來港產子使用香港社會福利資源,認為大陸大陸孕婦來港產子濫用香港社會福利資源是對的 ,.故此針對不同意見者!當板友一講親大陸啲衰野佢就會幫偉大的祖國同板友進行無了期的文字罵戰.更有網友於盛怒之下稱Leohk 520:036: 為now頭,死 now 佬,外省佬, 痭狗,ON LINE 9。:071:

不過大多數網友反而認為leohk_520言論十分過份,有分化,抹黑港人成份,為人PK,言論偏激,雙重標準,十分主觀。他稍為不滿意其他人就針對話人港人為井底之娃,不愛中國 ,擾亂社會,你系唔系香港人??我只愛我中華民族,因為我係中華民族的一份子!!我唔去係因為我太太" /> 係內地人,而且,你地所講的不只針對兩夫妻都係大陸人的人士,連我的太太也包括了,所以我才不支持姐!!
:071:

:035: :096: 支持危險兄!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

回覆 #187 iy_wong 的帖子

[冇人用架la] 即係out 曬 date ,不過用得電腦既,如果你全部都用正板的話,就真係勁!!佩服
用Norton or 用Nod 都要睇下你平時玩開咩野,如果玩BT Norton 真係穩陣D,防毒既software
果幾個   卡巴斯基 Anti-Trojan pc-ceillin[好似串錯]仲有其他果D都有玩過下,用Norton係就係out左D,但係都照有得 update,又簡單又穩陣又撤抵最緊要係某某人放毒佢可以幫我把守最後一關!

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2007-1-9 11:54 PM 發表

原來,係會中?:044: :044: :044: 啲可怕過:044: :044: :044:
自在電腦堂:1.我係萬能廢人

其實安坐電腦前既任何人仕想問任何問題,只要將關鍵字打落雅虎度搜尋,就會有萬鳩幾個方案/答案任你揀,對住個現代高科技既電腦,咪再咁自廢喇唔該...:029: .

例:鍵入....線上掃毒/木馬

http://hk.search.yahoo.com/search?ei=UTF-8&p=%E7%B7%9A%E4%B8%8A%E6%8E%83%E6%9C%A8%E9%A6%AC&fr=FP-tab-web-t&meta=rst%3Dhk

第一個topic就係...

http://www.2000fun.com/bbs/viewthread.php?tid=1788855

線上掃毒係乜鳩野軟件都唔使裝,click落條link度就自動將電腦連線上防毒網站系統內,自動幫你掃一次,中英文網站都有齊......

自已晌上面條link度搵下就實得:098:

對住個腦咪再做萬能廢人喇!!!ok?:025:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆