上一頁下一頁
發新話題

[英格蘭] 自己變佐[電腦高手]?---[危險]

收藏  |  訂閱
190  6.2k

引用:
原帖由 橫眉冷看干夫指 於 2007-1-9 03:52 PM 發表
:025: 同邊個做嘢?:025:
:cool: 唔洗問啦:cool:  
兄弟吾好[]咁大隻[動物]呀![國安局]會告您盜取[國寶],好[大]罪㗎!吾畀[媽媽]探[監]㗎!

不如出個ooappleoosm Vs 國寶 的post la
比一下whose 心水好D
再set定晚出心水不可跟早出的一樣
限一個月
輸左就say sorry and get away

引用:
原帖由 cheunghung 於 2007-1-9 04:26 PM 發表
我又冇話你係<↓↓↓>,我讚你夠friend 之嗎, 係你自己諗多左姐吖話?咁激動為甚麼 ?relax 朋友  ‧吾好講粗口啦,好肉酸
兄弟,呢個U網嘅[網友]响[私底下]同[危險]係絕不[認識],人哋[肯]企出嚟講話,全部發自[真心],如果講句真心話都有[主僕]之分,咁做人就冇平等,多啲[張大偉][危險]好[鐘意],[危險]個老友十幾年前[揾][大偉兄]跟一[案],每日用[三五友]都要[5千文]一日,呢期[危險]日日畀人[跟],真係好過畀[廣告費],吾怪得呢排啲[私家偵]又加[錢]啦![危險]原來[養活]吾少[偵探],有意思,有意思:096: :096: :096:

個幾位幫[危險]嘅網友,吾好回應[個位]人兄啦!一陣又發[毒誓],邊有[媽媽]賠畀[人],連阿[媽]都[攞]埋出嚟,百[行],[孝]為[先],直得[尊重]㗎!如果再[激]吓[佢],聽日[蘋果頭版]又發生[驚心動魄]嘅[案件],咁[點算]呢?各位幫[危險]嘅[網友],以後吾好入嚟呢個[POST]度[發言],等[危險]一條友得閒嘅時候上嚟回應吓,等[危險]賣弄一吓[文彩],等網友知道[危險]嘅[智商]去度[邊度],咁網友睇[危險]嘅[波馬料]自然[信心]大[增].呢期[危險]出佐[降頭]新[料],雖然係[轉貼],但幾[詳盡]吓,入去睇吓啦!吾知道有無[].:096: :096: :096: http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=3264003&extra=page%3D1

我去[刨馬]先,今晚[利物浦]細,打佐咁多[字],可能出吾倒[馬料].

引用:
原帖由 mktciityu 於 2007-1-9 05:31 PM 發表
不如出個ooappleoosm Vs 國寶 的post la
比一下whose 心水好D
再set定晚出心水不可跟早出的一樣
限一個月
輸左就say sorry and get away
咁都[得],如果[危險][吋埋],畀[人]勝出,咁咪多佐[網友]受害?兄弟咁好[諗]頭,我[贊您],吾係[贊成]喎!:096: :096:
[危險]人氣好[旺]呀!可以[揾錢]囉!:096: :096: :096:

刨セ鬼野吖,咪又係大熱門,吾好學我講(有意思,有意思) 人講你又講,冇 D新意 (車)
入正題,有人叫你發誓,你就發嗡風,吾敢發誓,問東答西,問西答北,轉移話題,避而不談,
吾通假飛真係~~~~~:071:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2007-1-9 04:58 PM 發表

兄弟吾好登]咁大隻動物]呀!國安局]會告您盜取國寶],好罪㗎!吾畀媽媽]探㗎!
願天開眼, 保佑你及你的家人..........

引用:
原帖由 iy_wong 於 2007-1-9 06:14 PM 發表

任你哋點講啦!:096: :096: :096:

引用:
原帖由 cheunghung 於 2007-1-9 06:10 PM 發表
刨セ鬼野吖,咪又係大熱門,吾好學我講(有意思,有意思) 人講你又講,冇 D新意 (車)
入正題,有人叫你發誓,你就發嗡風,吾敢發誓,問東答西,問西答北,轉移話題,避而不談,
吾通假飛真係~~~~~:071:
我係鐘意賭[熱門]咁又點唧![冷門]自己冇料出,兄弟可以出吓[冷門波馬料],我一定捧埸.

假吾假,自己最[知],你未當我買10讓球盤或10文馬仔[位置]囉!有乜所謂唧!

我最鐘意[吹水],啱晒.

引用:
原帖由 iy_wong 於 2007-1-9 06:14 PM 發表

[危險]點講都吾會講[屋企人],尤其係[媽媽].:046: :046: :046: :046:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2007-1-9 06:18 PM 發表

任你哋點講啦!:096: :096: :096:
原來你都識呢5個字 "百行孝為先", 咁你識唔識 "樹慾靜而風不息, 子慾養而親不在" 及 "珍惜眼前人"??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆