上一頁下一頁
發新話題

[英格蘭] 自己變佐[電腦高手]?---[危險]

收藏  |  訂閱
190  6.2k

危險兄嘅知名道已經好高喇!:096: :096: :096:

jy_wong
suen la
they don't know how to speak logically
just keep on say that you are one of the member of some parties
without any prove
there is no point for u keeping talking with them
have you even seen any ppl try to speak with someone who is crazy?

引用:
原帖由 iy_wong 於 2007-1-9 06:43 PM 發表

呢句我就真係唔係好o岩用, 我諗比你位兄弟用o岩d.

你都唔好得我好多"傘"!!!
試字當識字, 抱字當拋字!!
上網打[字]一定有別字,最緊要大家[明],兄弟夠[貼過][危險]嘅[電腦教學]啦,裡面成[萬]個[字],一個]錯字同別字都冇,兄弟竟然講話係我出[原創]教人[電腦],我立即變佐[電腦專家]連自己都吾知,我今日出佐一編講[降頭]嘅[文章],吾通[危險]係[降頭師]?

出果樣嘢,就係果樣嘢[專家],呢啲係乜理論,吾係[專家]就吾[出]得,咁仲有人[敢][分享]?

如果[危險]係[電腦專家],我吾識去[黃金]開多一間[舖]揾錢咩!:096: :096:

仲有呀!吾係個個讀書都咁[叻],如果自己讀得[書]多,就去[]人學識[],呢啲[品格]仲有冇[誠信],等各位[網友]自己[諗],條[友]係[乜嘢]人:096: :096: :096:

我自問讀得[書]少,學打[倉頡]得幾個月,兄弟吾好[笑]我呀!:043: :043: :043:

引用:
原帖由 iy_wong 於 2007-1-9 06:14 PM 發表

願天開眼, 保佑你及你的家人..........
你洗唔洗咁呀?屋企人關咩野[是]呀........:046:

引用:
原帖由 iy_wong 於 2007-1-9 06:47 PM 發表

人地點呃錢係人地o既事, 你無證無據屈我都有呃錢就唔得!!!
危險兄,唔係想得罪你~我睇晒呢個Post,你地又話信iy兄唔係分身,你頭版又講國寶乜國寶物,成個Post都同國寶無關,佢厄唔厄錢係一件事,而家iy兄懷疑你又係一件事,點解你不斷提國寶呢?

係咪代表我搶阿婆錢,少事遮,你理得我丫,果邊有人打劫,你理果邊先啦。點解你唔係証明清明,而係搬其他人出黎既,真係唔明。

PS: 我係真係唔明,唔係想挑戰你地。

引用:
原帖由 iy_wong 於 2007-1-9 06:47 PM 發表

人地點呃錢係人地o既事, 你無證無據屈我都有呃錢就唔得!!!
你有[呃]錢咩!我都想[知]道喎!

回覆 #109 iy_wong 的帖子

唔敢當,兄弟二字,請唔好亂講,我唔係你兄弟!
[屁股上的刺青]形容你就一流!
話你屎忽鬼仲應我,你真係屎忽鬼[o羅]!
我從來冇話我自己讀得書多,我讀得書小,係打錯字,做野錯就認,唔好屎屎忽忽[好似你咁]先得架!

引用:
原帖由 mktciityu 於 2007-1-9 06:55 PM 發表
jy_wong
suen la
they don't know how to speak logically
just keep on say that you are one of the member of some parties
without any prove
there is no point for u keeping talking with them
ha ...
mktciityu兄,因為[危險]吾識[英文],所以吾知點回應,有冇網友幫[危險]翻譯一吓,吾該晒,我去食飯先,一陣返嚟再傾,今晚都係出吾倒[馬料].[危險]一定返嚟回應,當[練]打字.:041: :041: :041: :041:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2007-1-9 07:01 PM 發表

上網打一定有別字,最緊要大家,兄弟夠嘅啦,裡面成個,一個]錯字同別字都冇,兄弟竟然講話係我出教人,我立即變佐連自己都吾知,我今日出佐一編講嘅,吾通係?

出果樣嘢,就係果樣嘢,呢啲係乜理論,吾係就吾得,咁仲 ...
我諗你呢段o野同你位兄弟講o岩d o羅, 我打了一句 "俗話有云", 佢就回帖話我 "古語有云" 都唔識, 教得我o既, 咁我梗係睇下有幾猛料, 原來係肥田料, 我同你討論左咁多日, 我有無寸過你錯字先, 我份人好簡單, 你敬我一呎, 我敬你一丈!!! 人誰無錯!!!

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2007-1-9 07:02 PM 發表

你有錢咩!我都想道喎!
我只想講呢句 "胡亂屈人者, 必有報應"

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆