上一頁下一頁
發新話題

[英格蘭] 自己變佐[電腦高手]?---[危險]

收藏  |  訂閱
190  6.2k

回覆 #129 ooappleoosm 的帖子

危險兄,你問佢都多餘既,細路仔,梗係玩細波LA,唔通玩38c咩:096:
其實佢都幾好人,我悶悶地冇野做,竟然有人比我發[洩]一下,又有人[喬]正錯字
真係好過查字典.我好低級姐,仲用緊速成,倉頡仲未識,有人[喬]正我既錯字都幾[姣]!

引用:
原帖由 iy_wong 於 2007-1-9 07:14 PM 發表

我只想講呢句 "胡亂屈人者, 必有報應"
[報應]?[危險]之前做嘅[事],兄弟一定諗都未[諗]過,如果[危險]吾信世上有[鬼神]有[報應],[危險]响二年前已經係[億萬富豪],你可以當我[吹水],我就係眼見自己啲[老友]有[報應],所以[危險]先[行街],我見過嘅事,講出嚟會[嚇驚]親[網友],兄弟見過[真人]畀人[掉]落[公海]未?:044: :044:
我响[公海]做[嘢],見[鬼]多過見[人],[危險]最憎人用自己[老母]出嚟玩[發誓],我啲[伙計]有上網睇[危險],我吾想畀聽日番[檔口]畀[伙計]笑.:096: :096: :096: :096:

仲有呀!2,3千文一注對我嚟講只不過當[娛樂費],信吾信就各下嘅事.

回覆 #81 iy_wong 的帖子

:096: :096: :096: 你都好出名喎..............發誓要搵埋全家人,哈哈哈:096: :096: :096:

引用:
原帖由 iy_wong 於 2007-1-9 07:48 PM 發表

你已經好出名?
[青頭仔],等阿叔[教]吓你啦,第一次好易畀啲[毛毛]𠝹損㗎!一定要用[口水]消毒,用[口水]呀!吾好用[水喉水]呀!會[發誓]㗎!打錯字添!係會[發炎]㗎!

引用:
原帖由 iy_wong 於 2007-1-9 07:48 PM 發表

你已經好出名?
兄弟,出嚟講吓嘢啦,[危險]好[雖要]你,今晚[危險]吾食[雞]都係靠兄弟[幫手].:096: :096: :096:

引用:
原帖由 煉獄黑仔王 於 2007-1-9 07:55 PM 發表
危險兄,你問佢都多餘既,細路仔,梗係玩細波LA,唔通玩38c咩:096:
其實佢都幾好人,我悶悶地冇野做,竟然有人比我發一下,又有人正錯字
真係好過查字典.我好低級姐,仲用緊速成,倉頡仲未識,有人正我既錯字都幾!
我玩過[4十]不過吾知係[E]定[G],因為[危險]當時隻[眼]睇吾[倒]前面嘅[嘢],而隻[手]又吾得[閒],所以分別吾到[尺寸]:096: :096: [危險]話過,下次一定帶埋把[尺].:096: :096:

回覆 #134 煉獄黑仔王 的帖子

咩事呀!!! 自己同自己講o野, 你玩還玩, 有時間睇睇醫生呀......

我知點解 危險 o係 #106 要叫你走先, 原來佢都知你咩事, 佢叫你走先無非都係唔想你o係度掉"假", 叫都唔走, 係要掉"假", 呢d係唔係叫犯賤, 原來你係阿"小春"

又拋下書包先, "面係人地俾, "假"係自己掉!!! 唉..............

引用:
原帖由 iy_wong 於 2007-1-9 06:47 PM 發表

人地點呃錢係人地o既事, 你無證無據屈我都有呃錢就唔得!!!
iy_wong兄,再吾出嚟[分享][勝]經驗,[危險]就要去[刨馬]啦喎!:098: :098:

吾好等[危險]吾响度先[話嘢],以為[危險]怕佐你喎!:096: :096:

[危險]連[真鎗]都未怕,會怕條[青頭仔]?:096: :096: :096: :096:

引用:
原帖由 iy_wong 於 2007-1-9 08:15 PM 發表
咩事呀!!! 自己同自己講o野, 你玩還玩, 有時間睇睇醫生呀......

我知點解 危險 o係 #106 要叫你走先, 原來佢都知你咩事, 佢叫你走先無非都係唔想 ...
原來兄弟真係[私家偵探],早知道兄弟鐘意[跟人],當年[何必守信]就吾洗畀人捉[黃腳雞]啦,[攪]到[汪阿姐]吾見佐幾十萬,條友响度真係[好],網友又多佐[嘢]聽,可借[危險]未[刨]馬仔,出吾[倒]料.

iy_wong 兄,又玩[隠身],出嚟吹吓水啦,擴掂兄弟咁鐘意[吹],兄弟一定[幫]倒[危險].

[危險]呢個POST,一定可以提高[網友]嘅[智商],遇到啲乜嘢[人],就用乜嘢應對,好過讀[通識教育],呢啲[臨埸經驗],各位一定要[學],對於[將來]一定有幫助,如果畀人攻擊,應該點[面對]!:041: :041: :041:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆