上一頁下一頁
發新話題

[英格蘭] 自己變佐[電腦高手]?---[危險]

收藏  |  訂閱
190  6.2k

引用:
原帖由 煉獄黑仔王 於 2007-1-9 09:29 PM 發表
佢其實都幾好,搞咁多野,可以令到網友攞黎作賭波之用,不過我對佢既評語真係得一個字
:096:
條友將[危險]畀網友[批評]嘅[小數目]化[大]呢[攪嘢],而好多[網友][贊][危險]嘅[嘢]就[隻字不提],仲要[跟足][危險]响[其他]網[嘅料],天下之間,點會有啲咁有[心]嘅人㗎![攞明玩嘢].吾通我會[驚]咩!:096: :096:

講番波:危險,高車,雷丁,馬體,國米
馬會點買好,去馬會買真係好難諗,咁多[飯]野
我諗緊買讓主+1和,定直情4場[dry]買贏

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2007-1-9 09:13 PM 發表

兄弟,你真係吾知道,真係吾識用㗎!

我係學啲字都學佐幾個月,可能兄弟會吾信,我都無計.

兄弟有冇可以將呢?我以前用,但現在冇佐,我想用下載病毒軟件,因為我吾識,請兄弟吾好見笑.
你又可以下載這網頁左上角的 [工具列]

http://www.google.com.hk/

回覆 #154 wai121 的帖子

wai121兄,工具列其實有冇用,我冇裝,因為之前裝左睇網頁慢左,其實有冇關係,
我裝左norton 2006 應該都唔洗再裝其他野?

引用:
原帖由 煉獄黑仔王 於 2007-1-9 09:38 PM 發表
wai121兄,工具列其實有冇用,我冇裝,因為之前裝左睇網頁慢左,其實有冇關係,
我裝左norton 2006 應該都唔洗再裝其他野?
我覺得唔會影響快慢,
如果黑仔王經常要利用網上搜尋,
呢個會係一個唔錯既小幫手,
況且佢還有[廣告攔截,
拼字檢查, 翻譯等功能.

危險兄,我又搵你指點下啦,幫我睇睇丫tks
1 班列特 (主) 對 高車士打 (客)
客 1.8
2 利物浦 (主) 對 阿仙奴 (客)
大 2.05
3 雷丁 (主) 對 般尼 (客)
主-1 2.55

引用:
原帖由 kurthide 於 2007-1-9 10:00 PM 發表
客 1.8
大 2.05
主-1 2.55
3X1黎傢

黑仔王
你話JY_WONG打咁多字
要危險認出假飛
其心可疑
但你就打咁多字為危險出口
咁你的用心........
(我發現一個好有趣的現象,d人一唔夠其他人講
就會話你係細路,or 你係分身
唔知一陣會唔會有人話我係細路or分身??)

引用:
原帖由 kurthide 於 2007-1-9 10:00 PM 發表
客 1.8
大 2.05
主-1 2.55
[高車士打]嘅級數一定高過[班列特]可以玩[客]

[利物浦]呢埸自己鐘意入球[細]或[利物浦]贏1:0同2:0.

[雷丁]呢埸自己覺得可以贏[般尼],2:0或3:0.

係[危險]自己[睇法],希望吾會影響兄弟贏錢.

引用:
原帖由 wai121 於 2007-1-9 09:35 PM 發表

你又可以下載這網頁左上角的

http://www.google.com.hk/
wai121兄,係[英文網頁],可吾可以PM教我,我想下載學吓點用,吾該晒.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆