上一頁下一頁
發新話題

[英格蘭] 自己變佐[電腦高手]?---[危險]

收藏  |  訂閱
190  6.2k

引用:
原帖由 kidd666 於 2007-1-6 12:29 AM 發表
真真假假~真又好,假又好..有乜所謂???
iy_wong兄咁有心出咁多捉後腳post,不如出心水post
咪重好~
都係果句, 對事不對人, 捉[危險]後腳佢可能覺得無所謂, 最緊要唔係捉佢[黃腳]:096: :096:

講真 ! 我 siupikk 一值有響(估波game)玩開模擬 game,(我既綱名係細丁)一早見過危險響倒留言,危 si r 你呢招 (掩耳盜鈴)衰左啦,就算我冇收倒神祕人 Pm比我個綱名,其實一早已經知道你講緊 XX
各位不如就咁算嗱,(人誰無過 )
:034:

引用:
原帖由 橫眉冷看干夫指 於 2007-1-6 12:34 AM 發表
:041: 可能危險轉貼別人D電腦教學幫助別人姐,我有時都會架,大家守望相助嗎。
咪係o羅, 佢之前講一句 係(轉貼)的, 大家就明白啦, 因為我都係咁諗!
而家郁 d 2 就起哂 "剛", 三句唔埋2句就淨係識話人o係甚麼鐵膽會, 又要大支野, 又開post, 又mud又7, 放鬆d啦, 唔係好易發惡夢架................

吾理人點玩!:032:
危險兄,支持您!!!!!:098:

支持危險兄!
同路!

我吾子支持危險,重佩服到五體投地,下次米玩梗大:086:

危險兄真係勁!史篤城(1.45倍)都比你買得到,簡直係我偶像,:071: ...支持:096:

我雖然好少現身...但都要支持支持!!

其實真真假假都無咩所謂,

反正都係得閒上黎睇下波仔,睇下古仔過日晨之嘛~~

哈~~~

引用:
原帖由 iy_wong 於 2007-1-6 12:01 AM 發表

其實果位樓主o係回帖之前 PM 左條 link 俾我話我知原來你係電腦高手, 教人砌機, 我睇完之後, 覺得無咩o野, 我睇你都係唔知o係邊度"給"返o黎 (點解你唔咁答呀), 但睇完你今日個帖, 我真係笑左出 ...
我最唔明點解危險兄係第二個討論區度,用個頭像會同iy_wong兄你一樣ga??:071:

引用:
原帖由 tc6060 於 2007-1-6 01:35 AM 發表

我最唔明點解危險兄係第二個討論區度,用個頭像會同iy_wong兄你一樣ga??:071:
唯一解釋, 大家 taste 差唔多, 希望[危險]唔好介意我咁講......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆