上一頁下一頁
發新話題

[英格蘭] 自己變佐[電腦高手]?---[危險]

收藏  |  訂閱
190  6.2k

引用:
原帖由 kidd666 於 2007-1-6 12:29 AM 發表
真真假假~真又好,假又好..有乜所謂???
iy_wong兄咁有心出咁多捉後腳post,不如出心水post
咪重好~
講真句, 網絡世界係點大家心照, 但係 係都要"指鹿為馬" 就唔得........

(以上圖片轉載自-我係阿叻)

[危險] 死都要話無一 "," 唔通你話張圖係假, 你果個先係堅, 邊個信???

:044:
引用:
原帖由 iy_wong 於 2007-1-6 01:40 AM 發表

唯一解釋, 大家 taste 差唔多, 希望唔好介意我咁講......
:044:危險〕可能着咗〕:096:
:071: 危險兄勿怪:071:

引用:
原帖由 tc6060 於 2007-1-6 01:35 AM 發表

我最唔明點解危險兄係第二個討論區度,用個頭像會同iy_wong兄你一樣ga??:071:
無錯呀,,,,,,,幾個都一樣呀,

點解要咁呢,,,,,,,,,大家都係想贏錢呀,,,,,:029: :029: :029:

引用:
原帖由 iy_wong 於 2007-1-6 01:44 AM 發表

講真句, 網絡世界係點大家心照, 但係 係都要"指鹿為馬" 就唔得........

http://i109.photobucket.com/albums/n73/iywong/r ...
話時話,我真係唔色貼投注記綠,可不可以教我

引用:
原帖由 四眼輝 於 2007-1-6 01:46 AM 發表

無錯呀,,,,,,,幾個都一樣呀,

論壇得呢十幾個頭像俾人揀, 我只係揀個最似我自己.....

引用:
原帖由 橫眉冷看干夫指 於 2007-1-6 01:57 AM 發表

我都想知呀,整極都唔得

引用:
原帖由 橫眉冷看干夫指 於 2007-1-6 01:57 AM 發表

一定無問題, 等我.........

iy_wong 兄 唔好怪佢la,雖然我都頂佢<倪x>唔順,成日係度認屎認屁.但係網絡世界係比人吹水同作大嘅地方,佢咁樣做都係想平衡佢自己嘅心理.同精神.等人地認同佢.覺得佢好勁.其實比親都係大熱門.:096: 睇左咪當笑話.

引用:
原帖由 iy_wong 於 2007-1-6 02:01 AM 發表

論壇得呢十幾個頭像俾人揀, 我只係揀個最似我自己.....

:096: :096: 15選1咁都比你選中
好野呀:071: :071:同你拍拍手至得
:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆