上一頁下一頁
發新話題

[英格蘭] 自己變佐[電腦高手]?---[危險]

收藏  |  訂閱
190  6.2k

引用:
原帖由 vickysoo 於 2007-1-6 02:08 AM 發表

:096: :096: 15選1咁都比你選中
好野呀:071: :071:同你拍拍手至得:096:
我係仔, 得 11, 12, 14 揀得落手, 3揀一, 即係買 主客和........

貼投注紀錄方法:

開投注記錄
按"ctrl+printscreen"(f12隔離)
開小畫家(or其他繪圖程式)
按"編輯"再按"貼上"

ps: 要控制size先放到上黎

引用:
原帖由 iy_wong 於 2007-1-6 02:10 AM 發表

我係仔, 得 11, 12, 14 揀得落手, 3揀一, 即係買 主客和........
我都無話唔信你:044:
你咁夜都咁落力同大家爆料
又張又貼咁
又話要寫教學教人
呢個網絡世界原來重有你呢類咁好心人:071:
咁鬼落力
唔知你為嘜
講真我亦唔想知
我信晒你下!:096:
你慢慢啦:071:

邊位brother想去估波game睇吓可以Pm我:086:

回覆 #30 tc6060 的帖子

iy_wong兄,你咁有心機搞 咁大板野出黎,足球投注娛樂報導:096:
見你係提國寶唔通你係佢fans@@ 咁有心機搞咁多野唔通樓上D野既幕後搞手係你@@:096:
出個乜鬼電腦X post (又話捉到黃腳)咁鬼興奮唔通你對危險好有興趣:096:

回覆 #32 iy_wong 的帖子

keong888

高級會員

UID 1848835
精華 0
積分 973
帖子 963
基本分數 973
金幣 0
閱讀權限 40
註冊 2006-10-29
狀態 在線  #46發表於 2006-12-23 02:05 AM  資料 短消息   

QUOTE:
原帖由 ooappleoosm 於 2006-12-23 01:58 AM 發表

再講一次,落注果時,出嚟就係冇一,如果有網友買以上吾該出嚟講一講,記錄係吾係冇一嘅!免得畀人話,吾該買嘅網友講一講.

keong剛剛睇過了~落注記錄的確係冇一撇ga  

點解同一張[貼],有網友幫[危險]解釋,兄弟又吾[貼]出嚟?
一講[黑白猫],兄弟就...........:096:

回覆 #32 iy_wong 的帖子

仲有呀兄弟,吾好玩[分化]呀!
[危險]同[格嚟村]果位[叻哥]大家已經知道係[誤會],跟本兄弟就[攞]啲嘢講,都好丫,好過自己[宣傳],:096: :096: :096:

我係阿叻

尊貴會員

UID 1980065
精華 0
積分 2477
帖子 2377
基本分數 2477
金幣 0
閱讀權限 50
註冊 2006-12-15
狀態 在線  #6發表於 2006-12-25 12:16 PM  資料 文集 短消息   
回覆 #1 ooappleoosm 的帖子

interesting,support!

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2007-1-5 03:45 PM 發表
呢期真係多幫宣傳,竟然一編就話係,只不過係高手,其他絕對吾係,以所知,果編應該有最少過6千至1萬字,而且冇錯字同別字,仲有好多,會吾會打一編1萬字但又吾用又冇,又冇嘅去教電腦呀!呢幾個月有睇開嘅POST果啲網友,一 ...
危險兄, 好耐無見la, 仲記唔記得小弟呀? 補祝你聖誕快樂+新年進步, 新一年賭乜嬴乜!!

條賤精黑白扼人三佰就長賭長輸, 輸到佢死

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2007-1-6 02:49 PM 發表
keong888

高級會員

UID 1848835
精華 0
積分 973
帖子 963
基本分數 973
金幣 0
閱讀權限 40
註冊 2006-10-29
狀態 在線  #46發表於 2006-12-23 02:05 AM  資料 短消息   

QUOTE ...
:096: 着完〕,返嚟啦、危險兄

引用:
原帖由 橫眉冷看干夫指 於 2007-1-6 02:58 PM 發表

:096: 着完〔草〕,返嚟啦、危險兄
我先將[字]打响[文件夾],一定要[斷線],如果[連線]超過3分鐘,部[電腦]立即[自動]上成[40幾次]網,直至部[電腦]死機,所以現在每次都要[連線]一睇[料]就立即[斷線],跟住打字响[文件夾],然後再[連線],1分鐘內立即[回應],跟住又要[斷過線],吾係就實[死機],[危險]希望响呢幾日學識[解決方法]啦,我因為要去[學嘢],有時[回應]吾倒,[危險]又點會[着草]呢?有乜嘢未見過丫!:096: :096:

[辛苦啲都要回]:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆