上一頁下一頁
發新話題

[英格蘭] 自己變佐[電腦高手]?---[危險]

收藏  |  訂閱
190  6.2k

:043: 成晚唔見你,以為你比黑白貓滅口:096:

引用:
原帖由 橫眉冷看干夫指 於 2007-1-6 03:25 PM 發表
呢期去佐[電腦區]跟[黄巴士兄]學嘢,原來[馬圈]有幾位[馬友]係[電腦高手],有[偉哥]响[身邊],而自己都吾知道,真係[失敗]:096: :096: :096:

引用:
原帖由 橫眉冷看干夫指 於 2007-1-6 03:25 PM 發表
兄弟之前隻[猫]响後面[射嘢],一定吾畀用啦:096: :096: 係[頭像]:096: :096:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2007-1-6 03:38 PM 發表

呢期去佐跟學№,原來有幾位係,有粛,而自己都吾知道,真係:096: :096: :096:
你咪亞之亞左
快D貼天日D馬出黎seesee:096:
成村人等你開飯呀
:071:

馬德里體育會今晚可以2:0同3:0.我要去[比賽]果度計[結餘]要走先囉.今晚如果出[馬料],一定會返嚟睇吓,我出咁多[鬼故],吾通[危險]就係[張天師]咩![危險]又變佐[捉鬼專家]而吾係[電腦專家]:096: :096:

[踩]佢都[吾起頭]:096: :096:

引用:
原帖由 vickysoo 於 2007-1-6 03:43 PM 發表

你咪亞之亞左
成村人等你開飯呀:071:
我[摌]佐第三次機,只要一[連線],[3分鐘內]都係同我自動上[4十幾],惟有[斷]吓[線]囉,今晚會去跟[黄巴士兄]學電腦[解壓],再[按軟件],希望幾日可以學[識]啦!:041: :041:

引用:
原帖由 vickysoo 於 2007-1-6 03:43 PM 發表

你咪亞之亞左
自己好鐘意隻[黑鷹],不過[吳定強]嘅[熱門],都係吾[制],贏都[油佢].

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2007-1-6 04:05 PM 發表

自己好鐘意隻黑鷹],不過吳定強]鮋,都係吾,贏都.
你諗定左先啦:027:
總之等你:071:

引用:

你咪亞之亞左
第7埸隻[金岡盃]一定係[馬熱]同[人熱],點解吾賭隻[電光火力][位置],隻馬有[卡士]啱路程,有鬥志,晨課又[靚],有[賠率],[危險]聽日[齋]賭呢隻馬[位置].
1000米係佢[專長],响[澳門]跑到過嚟[香港],馬主[林賢奇]又係[正氣人士],以[危險]所知,馬主無[攪]外圍.線路[單純],所以[危險]一定[捧埸],吾講得咁多,因為呢度係[波版],聽日[現場]先同兄弟[交流心得],我要去[比賽][埋數],走先,今晚贏多啲.:041: :041:

引用:
係呀,我地個邊好多都支持你架,見你翻黎都開心d:071:

記得過黎比料呀,等你開飯架:098:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆