上一頁下一頁
發新話題

[英格蘭] 自己變佐[電腦高手]?---[危險]

收藏  |  訂閱
190  6.2k

:044: 發毒誓!!:044:

引用:
原帖由 橫眉冷看干夫指 於 2007-1-9 12:06 PM 發表
:044: 發毒誓!!:044:  
一早起身就來這兒,早晨呀:096:

hey guys ... just chic chat la ....

ooappleoosm , i want to know more about ... [檸檬] 點解要同[白痴]結婚...仲有埋仔 ...

你2個忠心護主,每次主人有難都第一時間走出離,你主人應該不枉此生,有意思,有意思

引用:
原帖由 cheunghung 於 2007-1-9 12:54 PM 發表
你2個忠心護主,每次主人有難都第一時間走出離,你主人應該不枉此生,有意思,有意思
:046: 我入呢睇嘢,關你X事:046:
:025: 你又分身呀:025:
:096: 你今次化身做{女人}
:071: 下次化身做隻~~~{狗}啦:071:

引用:
原帖由 iy_wong 於 2007-1-9 11:47 AM 發表

ooappleoosm:

首先, 我淨係o係以下帖子講過 "黃腳" 呢2個字:

唔知你點解可以理解成我想捉你"黃腳", 都唔知你打咁大段o野 ...
我上左論壇幾年
到今時今日打死我都唔會信
會有人咁鬼熱心好似講耶穌咁
【教化世人】
更甚至嚴重到搵自已家人出黎發毒誓
除非你真係全港唯一啦
咁就真係無得好講
但我諗全部會員都一致認同
你絕對絕對....唔係果類
我本來一直好信你
一直撐行你
咁熱心
咁多所謂証據
之前我地都信到你十足十

網絡世界雖然隨口UP
講過就算......【數】
講還講
但亦不至於搵自已亞媽出黎同人打擔保
咁無人性掛:096:
自已老母黎個喎?? :044:
連自已老母都可以玩到咁出位:096:
重會係好人??
叫我地班會員點信得過呢類人X呀:044:
依家我真係要諗多幾雲
你後面真正目的
同幫邊個人做野 :044:

:025: 同邊個做嘢?:025:
:cool: 唔洗問啦:cool:

引用:
原帖由 橫眉冷看干夫指 於 2007-1-9 01:13 PM 發表

:046: 我入呢睇嘢,關你{能}事:046:
:025: 你個{陷家剷}又分身呀:025:
:096: 你條{契弟}今次化身做{女人}
:071: 下次化身做隻~~~{狗}啦:071:  
呢位兄台, 恕我多口, 我當日就好似你咁俾人挑釁, 爆粗還擊, 結果竟然被人舉報, 我就此被 banned to post. 你俾人挑釁, 記住沉住條氣, 有咩問題向版主報告啦, 你自己咁爆粗還擊好蝕底架, 講完.

引用:
原帖由 vickysoo 於 2007-1-9 03:21 PM 發表

我上左論壇幾年
到今時今日打死我都唔會信
會有人咁鬼熱心好似講耶穌咁
【教化世人】
更甚至嚴重到搵自已家人出黎發毒誓
除非你真係全港唯一啦
咁就真係無得好講
但我諗全部會員都一致認同
你絕對絕 ...
你扮咩好人呀, 剛剛睇番哂d帖先知你係咩人, 原因又係見人講人話, 見鬼講鬼話, 你講到信哂我, 我駛唔駛向你講番聲 thank you.

我又冇話你係<↓↓↓>,我讚你夠friend 之嗎, 係你自己諗多左姐吖話?咁激動為甚麼 ?relax 朋友  ‧吾好講粗口啦,好肉酸

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆