[英格蘭] 自己變佐[電腦高手]?---[危險]

收藏  |  訂閱
5  6.2k

引用:
原帖由 iy_wong 於 2007-1-6 12:01 AM 發表

其實果位樓主o係回帖之前 PM 左條 link 俾我話我知原來你係電腦高手, 教人砌機, 我睇完之後, 覺得無咩o野, 我睇你都係唔知o係邊度"給"返o黎 (點解你唔咁答呀), 但睇完你今日個帖, 我真係笑左出 ...
呢期真係多[即日註冊原始人]幫[危險]宣傳,竟然[登出]一編[電腦教學]就話[危險]係[電腦高手]

呀危生好似冇話過果篇野唔係佢貼出喎!?

電腦盲出「電腦教學」貼有乜問題先????

我以前中電腦病毒之後都即時週圍轉貼解毒post喇,係呀,中左毒既人都可以教人解毒架.....

先自已受用,後惠及他人唧.....:098:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2007-1-6 03:38 PM 發表

呢期去佐跟學嘢,原來有幾位係,有响,而自己都吾知道,真係:096: :096: :096:
AntiVir Personal Edition是一套來自德國的免費防毒軟體。就如同德國人給人一貫的印象一樣,AntiVir Personal Edition沒有華麗的介面,沒有耍噱頭而無用的多餘項目,有的就只是高品質的防毒功能。

雖然AntiVir Personal Edition是套免費軟體,但可別以為免費的就會是軟體孤兒;因為AntiVir Personal Edition還有另一套付費版本,彼此可以共用病毒碼,所以完全不用擔心支援上的問題。只要你利用線上更新功能,就可以讓病毒碼永遠處於最新狀態。

除了防毒以外,AntiVir Personal Edition對於防堵廣告視窗也很有效。當使用者瀏覽一些有惡意廣告的網頁時,AntiVir Personal Edition會跳出警告視窗提醒使用者小心這些網頁。

像AntiVir Personal Edition這麼優秀的軟體,在現今病毒橫行的網路世界裡,一定可以帶給你極大的安全與便利!對了,若是你不能順利安裝AntiVir Personal Edition,只需要將原始下載檔解壓縮,執行「disk_1」資料夾裡的「AVWIN.EXE」檔案即可。

我都係裝左厘隻,早排去幾個網度浦,d網友都猛叫“網站有毒”!!但係我就好似百毒不侵咁完全冇事.....

隻野真係幾好架....

裝完,我相信佢會自幫你解決「綁架首頁」問題.....:025:

http://tech.reesun.com/down/allsorts/2006/1206/content_467.htm

引用:
原帖由 iy_wong 於 2007-1-7 05:44 AM 發表

你係都要話我搞事我都無辦法, 只要佢唔整假投注記錄, 邊個咁得閒去搞佢!!!

我用國寶做比喻, 你就覺得我幫佢?? 仲要話係鐵一般事實, 我只可以講句你要咁諗悉隨尊便...但我唔會好似你咁o羅, 我就平心淨氣 ...
危先晌幾個網同步出POST貼波馬貼左幾個月,以前用打字($1000)出注碼,黎到今日Discuz! 5.0.0版本可以抄馬會格式直接貼出,當然係抄好過打好多喇.....

幾個月落黎,睇唔到危兄改過變注碼模式,買波/P都係多以“千”為投注單位,亦未見有輸左即日加碼成萬位追數粉飾賑面行為 ....

至於點解你唔質疑以前字式既千位注碼而執著於今日轉貼有冇千位果一,.....行為上極令人廢解!!!:035:

引用:
原帖由 橫眉冷看干夫指 於 2007-1-7 11:48 PM 發表
:071: 好兄弟, 你果然有義氣!!! :071:

:023: 情與義,值千金:023:
:025: 刀山去,火裡去:025:
:034: 有可憾~~~~:096:

若果你賭波有一定年份

你就多數會不期然地步往....“大小”...“亞盤讓球”.....類1/2命中機會的彩池......

若果你主力買亞盤讓球

咁你就必須擁有每場符合馬會規定最低投注額$200的“經濟能力”.....

即係一晚買5個單場你就必須要有$1000圓本錢

若果你在投注之餘慣常會同步在網上出貼作用是等候賽果時來作排遣時間和相互分享,咁你會點貼出你既注碼呢?

$10蚊讓球?.....$100讓球?.....$120讓球?......$1000讓球?........將$10作大變成$3000?..........如實貼出注碼?

結論壹:
一個長期以主力賭讓球/p既人每次賽事冇一萬幾千蚊本點去玩呀?!?!:025:
憑出貼者的彩池選項慣性及出手套路(多場/單場)已大概可知出貼者所屬為何類(靠撞/程式推展/個人重心心水)注碼人仕.... :025:

結論貳:

將文字放到垃圾筒咁大個字都並不能說明貼文者論點是精確的.....

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2007-1-9 11:54 PM 發表

原來,係會中?:044: :044: :044: 啲可怕過:044: :044: :044:
自在電腦堂:1.我係萬能廢人

其實安坐電腦前既任何人仕想問任何問題,只要將關鍵字打落雅虎度搜尋,就會有萬鳩幾個方案/答案任你揀,對住個現代高科技既電腦,咪再咁自廢喇唔該...:029: .

例:鍵入....線上掃毒/木馬

http://hk.search.yahoo.com/search?ei=UTF-8&p=%E7%B7%9A%E4%B8%8A%E6%8E%83%E6%9C%A8%E9%A6%AC&fr=FP-tab-web-t&meta=rst%3Dhk

第一個topic就係...

http://www.2000fun.com/bbs/viewthread.php?tid=1788855

線上掃毒係乜鳩野軟件都唔使裝,click落條link度就自動將電腦連線上防毒網站系統內,自動幫你掃一次,中英文網站都有齊......

自已晌上面條link度搵下就實得:098:

對住個腦咪再做萬能廢人喇!!!ok?:025:

前往最後回覆