[英格蘭] 自己變佐[電腦高手]?---[危險]

收藏  |  訂閱
33  6.2k

引用:
原帖由 煉獄黑仔王 於 2007-1-9 06:38 PM 發表
古乳有云 "平生常作虧心事, 半夜拷門也要喊驚"
連都未就學人書包,上面果句比你既!
呢句我就真係唔係好o岩用, 我諗比你位兄弟用o岩d.

你都唔好得我好多"傘"!!!
試字當識字, 抱字當拋字!!
呢d就真係拋字都唔識就學人拋書包!!!
呢個咩字 - 醜

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2007-1-9 06:45 PM 發表

你都話過網上世界好分真假,但係有人引人就一定係真,咁呃條友又講話要養阿媽],點解果條又會用阿媽]呢招㗎!吾通.........笑林]:096: :096: :096:
人地點呃錢係人地o既事, 你無證無據屈我都有呃錢就唔得!!!

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2007-1-9 07:01 PM 發表

上網打一定有別字,最緊要大家,兄弟夠嘅啦,裡面成個,一個]錯字同別字都冇,兄弟竟然講話係我出教人,我立即變佐連自己都吾知,我今日出佐一編講嘅,吾通係?

出果樣嘢,就係果樣嘢,呢啲係乜理論,吾係就吾得,咁仲 ...
我諗你呢段o野同你位兄弟講o岩d o羅, 我打了一句 "俗話有云", 佢就回帖話我 "古語有云" 都唔識, 教得我o既, 咁我梗係睇下有幾猛料, 原來係肥田料, 我同你討論左咁多日, 我有無寸過你錯字先, 我份人好簡單, 你敬我一呎, 我敬你一丈!!! 人誰無錯!!!

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2007-1-9 07:02 PM 發表

你有錢咩!我都想道喎!
我只想講呢句 "胡亂屈人者, 必有報應"

引用:
原帖由 煉獄黑仔王 於 2007-1-9 07:03 PM 發表
唔敢當,兄弟二字,請唔好亂講,我唔係你兄弟!
形容你就一流!
話你屎忽鬼仲應我,你真係屎忽鬼!
我從來冇話我自己讀得書多,我讀得書小,係打錯字,做野錯就認,唔好屎屎忽忽先得架!
o係討論區, 有邊個唔會打錯字, 咁你要寸人先, 預左俾人寸返轉頭啦!!!

引用:
原帖由 煉獄黑仔王 於 2007-1-9 07:21 PM 發表
而家係我同你對話,唔好下下咁屎忽,唔夠人講就一係搵屋企人一係就搵其他人,
我係肥田料,那又怎樣?
係你之前敬我幾尺,我先敬你幾丈.
好好地地危險post出黎有冇話要收網友300蚊:096:
你鍾意揪人後腳已經屎忽, ...
我之前點樣敬左你幾呎?? 呢幾日真係打左好多字, 唔知你講緊邊度, 方便整條 link o黎睇睇我點敬你.....

我只見你出 #102, #103, 之後我回左 #105 就係打錯字果個帖, 我點敬左你幾呎呀!!! 又老屈呀!!!

引用:
原帖由 煉獄黑仔王 於 2007-1-9 07:03 PM 發表
唔敢當,兄弟二字,請唔好亂講,我唔係你兄弟!
形容你就一流!
話你屎忽鬼仲應我,你真係屎忽鬼!
我從來冇話我自己讀得書多,我讀得書小,係打錯字,做野錯就認,唔好屎屎忽忽先得架!
我幾時有叫過你做 xx, 睇唔明返去 #109 睇多幾次!!!

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2007-1-9 07:43 PM 發表

兄弟,今晚吾好走呀!我一定同你,我要出名呀!:041: :041:

今晚有乜心水,得吾得?

我好鐘意雞]㗎!兄弟食過雞]未?分享吓丫!:041: :041: :041:
你已經好出名架啦.......d假飛......:096: :096:

回覆 #134 煉獄黑仔王 的帖子

咩事呀!!! 自己同自己講o野, 你玩還玩, 有時間睇睇醫生呀......

我知點解 危險 o係 #106 要叫你走先, 原來佢都知你咩事, 佢叫你走先無非都係唔想你o係度掉"假", 叫都唔走, 係要掉"假", 呢d係唔係叫犯賤, 原來你係阿"小春"

又拋下書包先, "面係人地俾, "假"係自己掉!!! 唉..............

引用:
原帖由 煉獄黑仔王 於 2007-1-9 09:29 PM 發表
佢其實都幾好,搞咁多野,可以令到網友攞黎作賭波之用,不過我對佢既評語真係得一個字
:096:
剛剛食飽飽, 熱下身先.......

我邊夠你好笑呀, 係要入o黎獻醜.....
有人代我講左啦, 你條友唔夠人講就淨係識人身攻擊, 又甚麼細路, 見你自己話自己o係小朋友, 今次算數, 下次必定舉報你架...

一睇就知你級數唔夠, 搵人 train 一 train 先返o黎!!!

前往最後回覆