[其他] 上傳足球投注記錄之圖片

收藏  |  訂閱
20  1.0k

引用:
原帖由 lungko 於 2007-1-6 08:36 PM 發表
好似好複咁, 完成小畫家之後,可以 save 在 嗎?一定要開嗰個綱 save 圖片 ? 請指教:098: :098: :098:  
當然可以...

不過貼link就可以減低Uwants既負荷

出post時晌「瀏覽」度call番佢出黎就得,不過要注意size上傳新附件 [+] [-] ( 小於 512 kb ) ,過大就會貼唔出....

:071: :071: :071:

考勁丫 99倍都中:122:

引用:
原帖由 觀自在 於 2007-1-9 15:45 發表

當然可以...

不過貼link就可以減低Uwants既負荷

出post時晌「瀏覽」度call番佢出黎就得,不過要注意size上傳新附件   ( 小於 512 kb ) ,過大就會貼唔出....

:071: :071: :071:
真唔真呀?99倍都有得中?:030: 好厲害!:023:

引用:
原帖由 嚚嘂 於 2007-1-9 04:01 PM 發表
iy_wong ,你最好教埋人地用"小畫家"改圖, 改圖係你強項, 有去過hkdiscuss都知你d膠野:096:
呢位樓主, 唔係好明白你的意思, 請明示, 如果又想老屈小弟, 即管o係度吠.............

引用:
原帖由 frankie1999 於 2007-1-9 04:05 PM 發表

真唔真呀?99倍都有得中?:030: 好厲害!:023:
上圖,小弟觀自在(大膽.ACDC)係晌某網馬版即場貼出過(連投注編號6698),冇花冇假,大把人鼓掌見證.....

引用:
原帖由 嚚嘂 於 2007-1-9 04:44 PM 發表

個topic係你開既,你先係"樓主":096: ,明未?

你夠pop咪去hkd開個topic教人貼圖囉,睇下有冇人好似我咁恥笑你!
你係hkd個朵臭到爆,過去教人啦貼圖啦,等你:086:  
首先, 多謝你教識我"樓主" o既定義!
你頭先話 "改圖係你強項", 而家又攞唔到證據, 即係老屈啦, 我諗比人恥笑果個應該係你o羅!!!

我o係呢度教貼圖係因為有其他網友話唔識, 我先開個post

想我又係第2度教人貼圖, 得, 你去番足球投注區開個post話唔識貼圖, 我就將呢個帖一字不漏"吸" 過去o羅.....

我o係第2度個朵臭到爆?? 點解我自己都唔知, 我諗點臭都臭唔過李靶厚.

危險快d離學貼圖la.:097:

:023: 又有新嘢睇:023:

前往最後回覆