[其他] 我又買左2條~大家參考下啦

收藏  |  訂閱
9  443

我又買左2條~大家參考下啦

800306-JAN-2007
12:39
過關
5X1
主客和
主客和
讓球主客和
讓球主客和
讓球主客和
星期六 28 維爾港 (主) 對 巴拉福特 (客)
主 @ 1.95
星期六 14 彼德堡 (主) 對 普利茅夫 (客)
客 @ 2.00
星期六 1 譚禾夫 (主) 對 諾域治 (客)
客 [-1] @ 2.35
星期六 6 車路士 (主) 對 馬爾斯菲 (客)
主 [-2] @ 1.53
星期六 18 雷丁 (主) 對 般尼 (客)
客 [+1] @ 2.55 $100

$100.00
800606-JAN-2007
12:40
過關
3X1
主客和
主客和
讓球主客和
星期六 28 維爾港 (主) 對 巴拉福特 (客)
主 @ 1.95
客 @ 2.00
客 [+1] @ 2.55 $100

$100.00
800906-JAN-2007
22:29
過關
5X1
入球大細
主客和
主客和
主客和
主客和
細 [2.5 球] @ 1.80
星期六 30 艾迪爾聯 (主) 對 馬瑟韋爾 (客)
客 @ 1.67
星期六 34 登地 (主) 對 南部皇后 (客)
主 @ 1.72
星期六 35 摩頓 (主) 對 基爾馬諾克 (客)
客 @ 1.75
星期六 42 利物浦 (主) 對 阿仙奴 (客)
主 @ 2.00 $100

$100.00
801206-JAN-2007
22:34
主客和過關
3X1
星期六 52 華倫西恩斯 (主) 對 卡昂 (客)
主 @ 2.00
星期六 42 利物浦 (主) 對 阿仙奴 (客)
主 @ 2.00
星期六 49 梅斯 (主) 對 里爾 (客)
客 @ 2.30 $300

$300.00

y do u think chelsea can win over 2 goals?

雷丁好差嗎?

哈哈~先中頭關

引用:
原帖由 tsanghokpan2003 於 2007-1-6 12:53 PM 發表
雷丁好差嗎?
貼率唔似樣~仲記唔記得亞仙奴同曼聯呀?又係1.4幾呀~結果開晒下盤,而且雷丁對呢隊都開下盤多!:097:

睇唔到個post tim.....跟唔到頭場.....
都要支持!!

大家睇下啦~可以參考下:071:

我十卜般尼,因為上場reading大炒聚晒飛,呢鋪死得!!!

客 [+1] @ 2.55  

now is 2.4 ...what do u think ?

ok呀,但看到你買了車仔有d小心d好d,
我唔是因為有人買起車仔的對家
而是因為車仔唔是一定能大勝,佢太忠意小勝,我都死了佢手上不但一次了
其他都ok呀
祝你好運

前往最後回覆