鋤大d的蛇

收藏  |  訂閱
13  1.7k

鋤大d的蛇

有人話:
23456小過34567
係唔係

yes!

對, 因為鋤大D係計 2 最大, 所以 23456 比 34567 大

引用:
原帖由 小卡門 於 2007-1-8 09:26 AM 發表
對, 因為鋤大D係計 2 最大, 所以 23456 比 34567 大
what are you talking about?
樓主話23456小過34567 係唔係。。。
你就話“對, 因為鋤大D係計 2 最大, 所以 23456 比 34567 大“???

.

引用:
原帖由 小卡門 於 2007-1-8 09:26 AM 發表
白x !!!  無 23456 and 無JQKA2 嫁!!!

引用:
原帖由 Goku888 於 2007-1-8 09:50 AM 發表

what are you talking about?
樓主話23456小過34567 係唔係。。。
你就話“對, 因為鋤大D係計 2 最大, 所以 23456 比 34567 大“???
:044:  係喎 !! 應該講

"錯 ~ 鋤大D係計 2 最大, 所以 23456 比 34567 大,
(除非以 13 張來計, 才是 34567 比 23456 大)

引用:
原帖由 ykfanthony2006 於 2007-1-8 11:32 AM 發表

白x !!!  無 23456 and 無JQKA2 嫁!!!
唔好意思請問你講乜 野冇23456? 點解鋤D冇呢?

回覆 #5 ykfanthony2006 的帖子

??

鋤大D23456比34567大 :025:

引用:
原帖由 ykfanthony2006 於 2007-1-8 11:32 AM 發表

有23456,冇jqka2...
你鋤左2幾耐呀:071:

前往最後回覆