[英格蘭] [集中討論] 利物浦 對 阿仙奴 vers.英聯盃

收藏  |  訂閱
18  761

[集中討論] 利物浦 對 阿仙奴 vers.英聯盃

一場波反映左兩隊既心態...

感覺上覺得兩隊打到依家會唔係咁想打隻杯...
首先呢隻英聯杯打到落8強...
邊隊贏左4強對熱刺...決賽可能會對車仔...
決賽多數又二月尾...岩岩就踩正歐聯16首/次回合既日子...
兩隊都係歐聯份子...你話會唔會咁癲走去咩隻杯響身?更何況阿仙奴...(咩兩隻杯)
但係利記如果贏左今場波...又肯唔肯走去拼熱刺同硬拼車仔le?
其實大家有睇返上星期六場波...
單睇兩場陣容就feel 到賓佬同雲格有幾認真...好似無為聽日場波而留力咁...
可能FA cup 只係打到第三圈...要搵錢機會大把...想玩就玩...唔玩就走...
加上仲有一堆次一級既隊仲響度...仲有得慢慢磨....
仲有就阿仙奴自己都起左個場...點都想今年主場打多d 波...多返d 收入...
英聯杯就唔同....阿仙奴打左咁耐都係出d 無乜幾可見過既球員出黎...
利記響呢個杯...一黎就對雷丁...伯明翰...跟住就阿仙奴...
阿仙奴...仲慘...第三圈打到依家都未響主場打過...諗諗下都無肉食...

與其兩隊都係響上述既心態下打波...
都唔知邊隊會贏...又或者聽晚兩隊都未必出原陣...
睇佢地兩隊野留返 d 力星期六仲好果...
兩隊星期六仲要打作客波...
我寧願揀個"細"可能仲好d...

無波日...不如大家討論下...

順帶一提:
依家出面利記讓緊半球
有d 轉左讓半/一
半球利記都仲得...
半/一我就覺得嫌佢讓得多左d...

利記報仇之戰,平先吧:071: 又好分左:096:

引用:
原帖由 percyng 於 2007-1-8 04:09 PM 發表
利記報仇之戰,平先吧:071: 又好分左:096:
其實利記今場可以話秤先...
我諗雲格今場有可能無上一場咁上心...

睇下佢開個咩盤
阿記有3倍以上就買
畢竟阿記對強隊總有一手   今年來說

引用:
原帖由 Pennyhung 於 2007-1-8 04:14 PM 發表
睇下佢開個咩盤
阿記有3倍以上就買
畢竟阿記對強隊總有一手   今年來說
順帶一提:
依家出面利記讓緊半球
有d 轉左讓半/一
半球利記都仲得...
半/一我就覺得嫌佢讓得多左d...

其實盤路已話俾我地知睇好利記,而且今場鬥心一定係利記高好多,而且利記主場,又係生死盤半球,應該可以羸波,馬會有1.9倍,早買早著,遲買必落飛:071:

但係上場阿記先贏3:1
點解今次阿記反而再冷D,利記仲熱D呢:030:
希望各位帥兄分析下:034:

睇錯:032:

決賽在2月25日:030:

引用:
原帖由 h仔 於 2007-1-8 04:41 PM 發表
睇錯:032:

決賽在2月25日:030:
唔緊要啦,比賽日子係其次,最重要係決心:096:

英格蘭聯賽盃將是利物浦本賽季最有可能奪冠的唯一機會,相信他們不會輕易放過。鬥心利記高好多!:071:

前往最後回覆