[英格蘭] 買雷丁要小心,睇倍率指引

收藏  |  訂閱
14  1.2k

買雷丁要小心,睇倍率指引

單雷丁win其實可勝不穩,點解咁講呢?好簡單如果睇過之前的倍率,上星期係1.45倍,為何今次會反而有1.55倍呢?呢點我真係好唔明白,因為我上次都唔睇好雷丁會羸到,今次過倍率沒有跌反升,應該要值得注意,這只是分析,沒有話雷丁唔會羸,但係倍率証明莊家驚驚地啦:071:

引用:
原帖由 percyng 於 2007-1-9 11:37 AM 發表
單雷丁win其實可勝不穩,點解咁講呢?好簡單如果睇過之前的倍率,上星期係1.45倍,為何今次會反而有1.55倍呢?呢點我真係好唔明白,因為我上次都唔睇好雷丁會羸到,今次過倍率沒有跌反升,應該要值得注意,這只是分析,沒有話雷丁唔會羸,但係倍率証明莊家驚驚地啦
想問上次係初盤 1.45 定比人 買到 1.45呢?
利晒蒲 上次初盤 1.85 比人 買到 1.67, 取消左, 今次開 1.9 呢場 我就真係要忍. :025:

引用:
原帖由 番薯苗 於 2007-1-9 11:53 AM 發表

利晒蒲 上次初盤 1.85 比人 買到 1.67, 取消左, 今次開 1.9 呢場 我就真係要忍. :025:
初盤1.45:096:

唔止啦,利記一開飛回到1.95tim呢:071: 忍:086:

引用:
原帖由 percyng 於 2007-1-9 11:37 發表
單雷丁win其實可勝不穩,點解咁講呢?好簡單如果睇過之前的倍率,上星期係1.45倍,為何今次會反而有1.55倍呢?呢點我真係好唔明白,因為我上次都唔睇好雷丁會羸到,今次過倍率沒有跌反升,應該要值得注意,這只是分析,沒 ...
學人講倍率,唔通你睇左必勝倍率?:071:

引用:
原帖由 番薯苗 於 2007-1-9 11:53 AM 發表

岩岩主場先輸完.  今次係好正常既賠率

引用:

上次好似係初盤 1.45, 臨場回番上 1.55:097:

引用:
原帖由 jams 於 2007-1-9 01:43 PM 發表

上次好似係初盤 1.45, 臨場回番上 1.55:097:
愚見 雷丁 小勝 ok, 千總買左啦

引用:
原帖由 番薯苗 於 2007-1-9 02:02 PM 發表

愚見 雷丁 小勝 ok, 千總買左啦
我唔係話雷丁唔會羸,我都覺得佢可以羸但不穩:096: 我都係分析一下:071:

引用:
原帖由 frankie1999 於 2007-1-9 12:38 PM 發表

學人講倍率,唔通你睇左必勝倍率?:071:
唔係,我自己都有睇開倍率的,唔係我點會咁樣寫出來分析呢:030: 睇左同唔睇都冇乜分別,最重要係自己信心夠唔夠,同心理質數好唔好,我自己都學緊心理質數方便,有代改進:096:

前往最後回覆