上一頁下一頁
發新話題

#3945~谷草同大家傾心水

收藏  |  訂閱
4.0k  287.2k

引用:
原帖由 百事威 於 2007-5-6 02:56 PM 發表

都係實力馬之一~冇乜意見~呢場好亂~我亦都係因為呢場所以今日冇買三T:097:
可能呢場先最正路

引用:
原帖由 doaxxx 於 2007-5-6 03:11 PM 發表

可能呢場先最正路
開出黎真係算正路~今日三T應該有人中了:029:

最後提供~中唔中今日都收工了~點都執多少:096:

提供1號小飛象~季尾馬上場雖賺慢步速取勝~

不過預期賺完可以再賺~老馬響四班跑長途有份量

用回上場策略坐位望贏應做得到~有8倍亦相當值搏

唯一缺點係上場已交待~馬房較少連捷馬係最大隱憂

不過睇上季取勝後仍連場搏殺~或者馬老趁勇態會搏埋呢場

對手亦相當弱~百笑初跑2200竟成大熱~賽績亦唔算勁

相當唔抵買~QT都唔預佢

威哥就黎夠鐘,威哥重有冇心水呀!

引用:
原帖由 ming121465 於 2007-5-6 03:20 PM 發表
威哥就黎夠鐘,威哥重有冇心水呀!
冇ar~而家出門口lo~今日執幾千收工:098:

今日快活谷跑B欄C彎~唔駛講都係例牌菜

有欄大晒~不過C彎周不時入直路都有位比後上馬沿欄攝上黎

只要步速唔太慢就唔會塞死~後上內檔馬比起A或B有優勢

我本人今日冇乜重心~一於用小注搏冷策略

先比頭場~之後就睇臨場[跑道實際狀況,騎練動態等]~

頭場1輝煌贏水準值四班中級~落五班即回配曾取兩W之韋達

未交代馬應有決心~對手仲咁弱~可惜排8檔~如果唔係必定係重心

另方面取回兩隻跑法主動內檔馬~預期師兄出馬會帶頭

而喜在心頭會在其外則~內欄boxsit會係全德

師兄出馬近兩場於沙田放到最後200都斷,略欠貫注力

不過谷草直路較短~加上1650M有兩個彎回氣同對手較弱

配埋巫記賺晒步速同跑道後亦有力一爭

至於全德轉倉操夠才出,2檔boxsit又係賺晒

一於買呢三隻鐵角~分頭都唔錯架:036:

威兄頭場野蠻點睇?

引用:
原帖由 dick8220 於 2007-5-9 04:49 PM 發表
威兄頭場野蠻點睇?
隻馬今季顯示五班有戰鬥力~不過已兩季未勝加上跑法被動

得6倍唔抵搏W~戰意無疑問~拖Q,T無妨

姐係買邊隻?

先中一場WQ.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆