#3945~谷草同大家傾心水

收藏  |  訂閱
8  287.1k

Support You brother :097:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-1-17 11:05 PM 發表

乖...唔好喊,周六畀幾隻你贏多d:096:
我又要!:023: :097: :098:

引用:
原帖由 vickysoo 於 2007-1-20 03:12 PM 發表

莫邪兄你中唔中呀?:026:
me 中 $30:098: :097: :098:

引用:
原帖由 vickysoo 於 2007-1-20 03:27 PM 發表

中Q?:023:
253120-JAN-2007
14:54
沙田
星期六
獨贏5 場    11 日中天 $30

$30.00$451.50

引用:
原帖由 vickysoo 於 2007-1-20 03:32 PM 發表

咁好分
早知買WP算數:043:
Fully Agree! No buy big (100 or 200) Place. Only buy Place 3X1. hope will win la...:097:

引用:
原帖由 auindi 於 2007-1-20 06:58 PM 發表

威哥試下唔睇場地偏差,以馬匹近積及實力為依歸,睇下會唔會好啲....:122:

場地,檔位偏差呢啲理論經廣泛渲染(尤其係cable)後已被大眾吸收消化,一啲被認為檔位有利嘅馬經市 ...
非常同意!:097:

引用:
原帖由 kbkhk 於 2007-1-20 05:52 PM 發表

最後2分鍾畫定左 好爸爸行頭,最尾轉左做厚利多:043:
不過好彩琴晚買條2串1 q 中左:071:
400519-JAN-2007
21:14沙田
星期六連贏過關
2X18 場    2 蓮華生輝 拖 1 勁力寶蹄 +
           4 去馬 + 8 太 ...
買 連贏過關 2x1 (1 拖 3 + 1 拖 3) 耍$90

第 8 場 Q 2 蓮華生輝 拖 1 勁力寶蹄 + 4 去馬 + 8 太平福星
           (1-2) $53 or (2-4) $41 or (2-8) $100

中 第 8 場 Q $53 = 第 10 場 Q 1  拖 3 @$53

但如果唔買第 8 場, $90 可以 買 Q 1  拖 3 @30.
中第 8 場,先多$10/$20 (2-8Q先多$70), 感覺好唔著數:030:    :097:

威哥,
恭喜發財!
身體健康!

中左! Thank You!:098: :097:

前往最後回覆