#3945~谷草同大家傾心水

收藏  |  訂閱
19  287.2k

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-2-7 04:03 PM 發表

睇你講野....今期精神:071:
賭徒兄...可唔可以換左張相呢?:027:
好影響我刨馬既呢:131:

威兄...以下係小弟今日想投注既馬,比d意見:023:
紅色既係將會買WP既馬,跟住就單棍QQP

第1場   5.騰達 + 11.愛菊
第2場   3.勝利鑽石 + 12.八對半
第3場   6.心歡暢 + 9.擺明車馬
第4場   3.黃金好勁 + 6.勁兔
第5場   4.錢途光明 + 3.快步速
第6場   2.幸福得寶 + 11.星運主帥
第8場   5.赤道小子 + 2.綠色天地

引用:
原帖由 samyeun 於 2007-2-7 04:54 PM 發表
威兄,職業兄&咁多位bros,我番黎啦,希望大家贏多D:131:
係呀係呀~大家都贏多d啦
我今日要call定人人搬屋
一陣要抬間馬會走呀:036:

引用:
原帖由 samyeun 於 2007-2-7 06:06 PM 發表

多謝俾面,不過唔夠職業兄個真實:032:
兩張相雙比就好似今晚場波咁:096:
星期三 11聖馬力諾[+4] 對 愛爾蘭[-4]

要讓4球先得:036:

引用:
原帖由 地獄社工 於 2007-2-7 08:23 PM 發表
9095 07-FEB-2007
20:13 跑馬地
星期三 孖寶 3 場    3 多多昇 + 6 心歡暢 +
           10 好好食
4 場    6 勁兔 + 12 飛來寶 $10

$60.00

9038 07-FEB-2007
13:16 跑馬地
星期三 孖寶 3 場    ...
236賠:131:
我幫你手嗌呀地獄兄:036:

2602 10-FEB-2007
13:00 沙田
星期六 連贏位置Q 1 場    7 查士丁尼 + 9 暗飛聲 $50

$100.00

嗚嗚嗚....:032:

2605 10-FEB-2007
13:28 沙田
星期六 連贏位置Q 2 場    4 有聲有色 拖 1 翡翠舞士 +
           10 凱旋煌 $50

$200.00

yeah:098:

呢場2,4,8,12諗緊點買:027:

諗唔掂...串埋算數:027:

2608 10-FEB-2007
13:57 沙田
星期六 四連環 3 場    2 綠色理想 + 4 千里馬 +
           8 國家富強 + 12 金星 $10

$10.00   
2609 10-FEB-2007
星期六 單T 3 場    2 綠色理想 + 4 千里馬 +
           8 國家富強 + 12 金星 $10

$40.00   
2610 10-FEB-2007
星期六 連贏位置Q 3 場    2 綠色理想 + 4 千里馬 +
           8 國家富強 + 12 金星 $30

$360.00

4 > 7 + 10 + 11:027:

前往最後回覆