[西班牙] 基達菲(主)Vs華倫西亞---至少華倫西亞唔會贏

收藏  |  訂閱
17  894

基達菲(主)Vs華倫西亞---至少華倫西亞唔會贏

華倫西亞上仗(西甲)客場勝維拉1:0,
因今戰西班牙盃仔,
華倫作客第一回合必留力,

http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=3261958&extra=page%3D3

我在前幾天(以在上網址)發表,

今次下注:
我押 : 讓球盤 基達菲(主) 受讓 0/+0.5

[td]7332[/td][td]11-JAN-2007
02:21[/td][td] [/td][td]讓球[/td][td]星期三 10 基達菲 (主) 對 華倫西亞 (客)
主 [0/+0.5] @ 1.88 $5000

[/td][td]$5,000.00[/td][td][/td]

支持.......基達菲坐和望蠃呀.......

唔好太大信心,始終上次都係巴塞後防做假波,先俾基達菲入到波
買受讓不如試下0:0,睇下頂唔頂到華倫...始終兩隊d防守都頂瓜瓜
本少利大....不過我呢排冇錢...買左細就算數....

引用:
原帖由 ckw_james 於 2007-1-10 11:40 PM 發表
買受讓不如試下0:0,睇下頂唔頂到華倫...始終兩隊d防守都頂瓜瓜
有高見...同意

引用:
原帖由 ckw_james 於 2007-1-10 11:40 PM 發表
你站在基達菲角度睇,
分析都有理句,
如你所願,真的和局,
我下注都贏半格.

而我站在客隊華倫西亞處睇,
我估計佢隊波留力,
下仗西甲主場對利雲特,
要確保取3分,
可保持下屆又有份出席歐冠盃.

引用:
原帖由 家畫 於 2007-1-10 08:30 PM 發表
華倫西亞上仗(西甲)客場勝維拉1:0,
因今戰西班牙盃仔,
華倫作客第一回合必留力,

http://www.188channel.com/viewthread ... &extra=page%3D3

我在前幾天(以在上網址)發表,

今次下注:
...
家畫兄又出post
實支持~:036: :036: :036:
win win win~~:098: :098: :098:

引用:
原帖由 路過的慘人 於 2007-1-11 12:53 AM 發表

家畫兄又出post
實支持~:036: :036: :036:
win win win~~:098: :098: :098:
多謝支持先.

在晚上10點幾時,
受讓(平半)倍率@1.87,
基達菲好似升緊水到@1.88,
我會等候一陣倍率,再下注,
如再升少少都好....對嗎.

澳門盤 (平/半) 倍率@1.95

Fully support..........Valentcia only (0/-0.5) is too attrative, I hope macauslot or HKJC want to attract you to buy away team.

支持你,我覺得佢會贏埋

以為雙方講唔掂數取消添,
好在這場波,
開球時間,
延遲左30分鐘.
在這30分鐘內開會,
比我偷聽到,
1分鐘由主隊領先,
果然...哈哈哈.....:022:
不過後面點戰果,
真係偷聽唔到..............:122:

點到好,我估基達菲(加泰)一定唔駛輸..........:098:

前往最後回覆