[英格蘭] 叫車仔食屎啦!!抄摩連奴!!車仔才有救!!

收藏  |  訂閱
14  565

叫車仔食屎啦!!抄摩連奴!!車仔才有救!!

一係打和!一係嬴一粒!
曼聯英超拿硬冠軍!!
車仔無得追!

我昨晚都唔敢買車仔嬴!!
買大!佢都大唔到!正垃圾!!
搅到我收小5干幾6干!!

車仔再開!我買讓球主客和---和
倍多D

入球大細過關
3X1 星期二 2 利物浦 (主) 對 阿仙奴 (客)
大 [2.5 球] @ 2.05
星期三 6 鴨巴甸 (主) 對 喜伯年 (客)
大 [2.5 球] @ 1.90
星期三 7 韋甘比 (主) 對 車路士 (客)
大 [2.5 球] @ 1.72 $200

$200.00

過關
5X1
主客和
入球大細
入球大細
主客和
主客和
星期三 5 森多利亞 (主) 對 基爾禾 (客)
主 @ 1.65
星期三 7 韋甘比 (主) 對 車路士 (客)
大 [2.5 球] @ 1.68
星期三 8 羅馬 (主) 對 帕爾馬 (客)
大 [2.5 球] @ 1.72
星期三 10 基達菲 (主) 對 華倫西亞 (客)
和 @ 3.05
星期三 9 艾拉維斯 (主) 對 巴塞隆拿 (客)
客 @ 1.48 $200

$200.00

:096: 兩回合制,大把本錢玩嘢

巴打何需咁勞氣呢,車仔好明顯今年係到搵緊食,可以既就避開佢地d賽事唔好買

:071: :036: :071: :036: :096:

引用:
原帖由 rockman1985hk 於 2007-1-11 07:25 PM 發表
:071: :036: :071: :036: :096:
老友,請勿灌水

引用:
原帖由 陳美儀 於 2007-1-11 07:27 PM 發表

老友,請勿灌水
佢都幾過份 bor
係度灌水未死過
:046::046:

樓主,咁又真係好氣頂嘅

原帖由 mizuwong 於 2007-1-11 06:25 PM 發表

巴打你知唔知主隊主場賽績? 大細賠率同讓球主客和賠率尋晚有咩分別?車仔出咩人?
不如諗自己會唔會睇錯盤?

引用:
原帖由 justinpoon 於 2007-1-11 09:48 PM 發表
原帖由 mizuwong 於 2007-1-11 06:25 PM 發表

巴打你知唔知主隊主場賽績? 大細賠率同讓球主客和賠率尋晚有咩分別?車仔出咩人?
不如諗自己會唔會睇錯盤?
2~2.15.。兩次。利物浦VS阿仙奴 咪又开大! 咁又点吖!會睇盤咪又死!!細1.68你又唔買?个盤明叫你買細喎!!?:032: 輸死人啦!!我兩次都買大咪又中晒!!
:046:
唔好講埋D攻击人地的説話啦!我知你係邊個!唔好又撹我啦!

我都連續3次衰係車仔手上...

前往最後回覆