[英格蘭] 叫車仔食屎啦!!抄摩連奴!!車仔才有救!!

收藏  |  訂閱
14  563

引用:
原帖由 superstarleo 於 2007-1-11 10:19 PM 發表
我都連續3次衰係車仔手上...
我都係!!車仔+1更加買唔过!!千其咪中招吖!兄弟!

[quote]原帖由 mizuwong 於 2007-1-11 10:08 PM 發表

lol 巴打~會唔會有d 吾會? 其實佢開大同讓球主客和都係 1.6左右~如果可嬴到兩球咁佢又可唔可以開大?
重有巴打佢尋晚果場真係出唔到好多人wor~甘仔主場連續7場冇輸過了~不過都過去左~講得多好似馬後炮咁~

下次再黎過la~巴打~

***最重要我冇人身攻擊力~如果我有咩講錯先講聲 sorry ~
你知我係邊個? 我唔出post 架wor~回又好少~不過見你講到咁灰,我講講我對佢既睇法je~

引用:
原帖由 justinpoon 於 2007-1-11 10:29 PM 發表
原帖由 mizuwong 於 2007-1-11 10:08 PM 發表

lol 巴打~會唔會有d 吾會? 其實佢開大同讓球主客和都係 1.6左右~如果可嬴到兩球咁佢又可唔可以開大?
重有巴打佢尋晚果場真係出唔到好多人wor~甘仔主場連續7場冇 ...
OKOK.. sorry.. 認錯人!
講声sorry 先!!:032:

其實係自己有D不決! 本來想買車仔W!!
中咗!! 半場吖嘛!! 又估到甘會追返粒!! 又中!!
只係估唔到佢地分唔到勝負!! 1:1 收場!!

只説自己笨!!無買車仔W半場主客和!!

縂之~~

曼聯英超嬴更車路車!!!!哈哈!!

hehe~ 我都係咁諗~
不過小導消息話可能會炒"摩連奴"用上"希丁克"~
d 人講油王用人事請"希丁克"做俄羅斯領隊係收黎自己身邊~如果"摩連奴"唔得就可以用佢帶車仔~
如果唔炒"摩連奴","希丁克"做俄羅斯領隊都冇壞~

炒左佢會唔會個心情好d? ^^

引用:
原帖由 justinpoon 於 2007-1-11 11:41 PM 發表
hehe~ 我都係咁諗~
不過小導消息話可能會炒"摩連奴"用上"希丁克"~
d 人講油王用人事請"希丁克"做俄羅斯領隊係收黎自己身邊~如果"摩連奴"唔得就可以用佢帶車仔~
如果 ...
摩連奴都痴痴地嫁!! 死日叫隊波入一球就死守!!
人地晤入多粒追和佢地就唔攻!!!

唔知佢痴定儍!! 十守必失吖大佬!!!
又成日扮cool... 就條摩連奴唔抄都無用!!!

又大大声話身硬曼聯!!!

車路士 係比 摩連奴 害死嫁!!!

前往最後回覆