[歐洲賽事] edddee 兄你D料好準喎!!!!!!!!!!!!

收藏  |  訂閱
12  1.1k

edddee 兄你D料好準喎!!!!!!!!!!!!

:023: :023: :023: 得閒出下:029:

:098:

梗係冇問題啦~ 不過我條線唔係成日收到料,有o既一定Post上黎丫~(仲以為冇人會睇我d料添~)

貼士當然唔係次次中,不過大家目標一致,都係KO庄家!!!!
一齊贏錢!

:096: 反正都係街外錢~

有無波料先,呢度玩波波嫁:071:

小注玩下啦~ 身先士卒!:071:

接納 9935 入球大細過關
2x3 星期四 1  貝迪斯 (主) 對 皇家馬德里 (客)
大 [2.5 球] @ 2.05
星期四 2  AC米蘭 (主) 對 阿雷素 (客)
細 [2.5 球] @ 2.40 $200
$600.00

By the way...我乜波都鍾意玩~~:096:

引用:
原帖由 edddee 於 2007-1-11 10:20 PM 發表

2x3 星期四 1  貝迪斯 (主) 對 皇家馬德里 (客)
大  @ 2.05
細  @ 2.40 $200
$600.00

By the way.. ...
好,多謝哂,估唔到呢兩場咁嘅波都可以有咁好倍率,跟小小先得

引用:
原帖由 yy234234 於 2007-1-11 10:06 PM 發表
有無波料先,呢度玩波波嫁:071:
係王兄個PosT到#3O79:071:

引用:
原帖由 edddee 於 2007-1-11 10:20 PM 發表

大  @ 2.05
細  @ 2.40 $200
$600.00

By the way.. ...
ㄧ齊:098: :098: :098:

唔好意思丫...中唔哂得一場...:029:

引用:
原帖由 edddee 於 2007-1-12 05:54 發表
唔好意思丫...中唔哂得一場...:029:
貼到AC米蘭開細都唔易嫁,唔好難過,繼續努力!:036:

今晚有冇心水呀

前往最後回覆