[歐洲賽事] 皇馬括出去阿雷素火併AC

收藏  |  訂閱
29  960

皇馬括出去阿雷素火併AC

皇馬經歷1勝1和3負,仲動用左10億買人,睇落去好似冇料到,但其實買波既角度黎講皇馬今晚先至係下盤
今晚佢既排陣,差唔多換曬清一色新陣,而最搞事既卡路士,卡比路竟然唔出佢,我買佢既信心又大增,仲有
阿根廷新孖寶加高,希古恩呢2個絕對唔係雷聲大雨點小,上場岩岩新黎皇馬係阿根廷球員黎講,真係冇咁快適應到D水土
,不過佢地頭場落得黎試腳又過左咁多日應該冇問題,加上今晚又比佢米打正選,証明卡比路今晚要大殺三方,
2場波先黎個皇馬讓半球上盤!!!!!!!!!

VS               
皇馬讓半球上盤 [大大力扑落去買幾多自己諗]
客其他 [客其他由100落到60]買拾圓8塊當拮串魚旦!
首名入球[214加高] 又係買拾皮玩下.

AC米蘭下盤
                      波膽2:2

第2場AC vs 阿雷素 ,話就話客隊應該贏唔到AC,我覺得就真係贏唔到,不過AC讓成球半仲要
唔係出正選,買佢既要諗諗.阿雷素話就話作客差但,佢連祖記都和到仲要有入球同埋佢杯賽
打到上黎應該都有番咁上下.如果今場AC真係大抄,個莊咪會爆,主贏去到1.1幾, 但係讓球半
有幾個盤口都咁高水,咁益你@@.總結,AC贏波輸盤可能分分鐘輸埋.[杯隻,佢地都唔志在,如果緊張都唔會出副選]
聯賽歐聯緊要D.

睇到黑兄出post~唔入黎睇既話咁同睇到地下有一千蚊唔執有咩分別?

引用:
原帖由 煉獄黑仔王 於 2007-1-11 11:45 PM 發表
皇馬經歷1勝1和3負,仲動用左10億買人,睇落去好似冇料到,但其實買波既角度黎講皇馬今晚先至係下盤
今晚佢既排陣,差唔多換曬清一色新陣,而最搞事既卡路士,卡比路竟然唔出佢,我買佢既信心又大增,仲有
阿根廷新孖 ...
你有冇睇過米蘭22人大軍名單??

GOALKEEPERS: Facchin, Fiori, Kalac
DEFENDERS: Maldini, Bonera, Simic, Cafu, Costacurta, Favalli, Jankulovski, Darmian
MIDFIELDERS: Gattuso, Brocchi, Seedorf, Gourcuff, Pirlo, Di Gennaro
STRIKERS: Aubameyang, Inzaghi, Gilardino, Ricardo Oliveira.

都唔叫副選喇...

回覆 #3 吹水大王 的帖子

名單姐,一陣排陣可能有出入同埋,你睇左AC大軍名單有冇睇阿雷素大軍名單先,
買波既野博一博姐,就算好似西維爾對薩拉哥薩,皇馬對拉料,大軍正選陣容係話強唔強,
總果咪又係中招,你都打得出黎,你睇下AC個keeper 係邊個,係話佢有出卡卡既話,我呢場就唔敢買
卡卡對於aC既中場防守黎講係一個好重大既核心,冇左佢,你之前都睇到,成隊唔知踢乜,連施多伕出腳波都話要撻Q,你鍾意ac係佢既fans既話咪買佢law,祝你贏多D

引用:
原帖由 煉獄黑仔王 於 2007-1-12 12:28 AM 發表
名單姐,一陣排陣可能有出入同埋,你睇左AC大軍名單有冇睇阿雷素大軍名單先,
買波既野博一博姐,就算好似西維爾對薩拉哥薩,皇馬對拉料,大軍正選陣容係話強唔強,
總果咪又係中招,你都打得出黎,你睇下AC個keeper 係 ...
首先, 卡卡係進攻中場...

呢張係official o既名單
我o既意思係話
o係呢22個人是但抽11個人出o黎打
都唔會係太副選

再者
呢場係8強賽事
如果唔搏上一輪對布雷西亞一早放棄o左
以佢o地今季聯賽o既成績
再加上對手實力弱
再加上場
我睇唔到呢場唔去搏o既原因...

祝你贏多o的 too...

回覆 #5 吹水大王 的帖子

星期日AC要對里賈納,而意杯AC你覺得佢好重視咩,鬥心黎講,阿雷素係乙組都冇望,既然打得上黎
8強,每進一級D球員就收多D人工,AC個個大把錢同埋條後防仲未搞掂,你話佢出曬正選
呢場我直情唔買[dry]睇唔買,你話阿雷素弱,你有冇睇過佢比賽先.
係乙組要入祖記2粒波既球隊唔多,咁岩就係AC對阿雷素,
同埋尋日基本上杯賽叫正路,國米入你2粒,羅馬贏波輸盤,森多中到正一正,杯賽真係咁正路!!!!
咁就要你自己諗下LA

引用:
原帖由 煉獄黑仔王 於 2007-1-12 12:53 AM 發表
星期日AC要對里賈納,而意杯AC你覺得佢好重視咩,鬥心黎講,阿雷素係乙組都冇望,既然打得上黎
8強,每進一級D球員就收多D人工,AC個個大把錢同埋條後防仲未搞掂,你話佢出曬正選
呢場我直情唔買睇唔買,你話阿雷素弱 ...
我無諗過要同你爭論o的咩
我只係知道好多人睇你個topic
但係你就話米蘭出副選...
我又想問你一句
你又知人o地出副選?
所以我post個22人名單你睇
睇下係唔係副選得咁厲害...

你話米蘭下場要對里賈納
皇馬夠要對大勇o既薩拉哥薩喇...
你又tip佢?

有個問題...
馬會個網有分
讓球 同埋 讓球主客和

其實有咩分別?

thx

回覆 #8 臭餅 的帖子

讓球=亞洲盤 eX:
個分別係有D比賽 讓平手盤,如果和既話你就冇贏冇輸.走盤
但係你買主客和係冇得走盤.讓球主客和. 一係你贏一係你輸 買讓球主客和其實就好似買波膽咁,要估佢贏幾多粒
!!!!

引用:
原帖由 煉獄黑仔王 於 1/12/2007 01:06 發表
讓球=亞洲盤 eX:
個分別係有D比賽 讓平手盤,如果和既話你就冇贏冇輸.走盤
但係你買主客和係冇得走盤.讓球主客和. 一係你贏一係你輸 買讓球主客和其實就好似買波膽咁,要估佢贏幾多粒
!!!!
咁如果你話皇馬讓半球上盤
即係要買邊隻?

前往最後回覆