[歐洲賽事] 皇馬括出去阿雷素火併AC

收藏  |  訂閱
29  959

回覆 #10 臭餅 的帖子

你係想皇馬贏定輸先??

如果你想佢贏買今晚 客勝同讓球盤冇咩分別,大家都開85水

《西班牙盃》貝迪斯(主) 對 皇家馬德里

皇家馬德里 [-0.5]  @2.00

6萬分

The worst prison would be a closed heart (Pope John Paul II)

引用:
原帖由 煉獄黑仔王 於 1/12/2007 01:17 發表
如果你想佢贏買今晚 客勝同讓球盤冇咩分別,大家都開85水
其實都唔係好明...
不過多謝哂你解答:041:

回覆 #2 justinpoon 的帖子

poon 多謝哂支持!!
最近唔係好老黎,今晚要返一返身

引用:
原帖由 吹水大王 於 2007-1-11 11:51 PM 發表

你有冇睇過米蘭22人大軍名單??

GOALKEEPERS: Facchin, Fiori, Kalac
DEFENDERS: Maldini, Bonera, Simic, Cafu, Costacurta, Favalli, Jankulovski, Darmian
MIDFIELDERS: Gattuso, Brocchi, Seedorf, ...
嘩!!出咁多正選:030:
死火啦:030: ~會唔會好似之前咁唔識入波ka:023: :028: :028:

回覆 #16 c2904tm 的帖子

如果出卡卡我條過關飛就會冇左,但冇卡卡,我諗中9成

引用:
原帖由 煉獄黑仔王 於 2007-1-12 01:56 AM 發表
如果出卡卡我條過關飛就會冇左,但冇卡卡,我諗中9成
呢場有冇買番條半全場  和 - 和 ?

回覆 #18 wai121 的帖子

冇但係買左皇馬 因為買左皇馬其他野買左好細

引用:
原帖由 煉獄黑仔王 於 2007-1-12 02:10 AM 發表
冇但係買左皇馬 因為買左皇馬其他野買左好細
你意思係買左皇馬半全場 ?

前往最後回覆